| Vesti | Ostalo | Gigabyte organizuje nagradnu igru
Ostalo

Gigabyte organizuje nagradnu igru

uvodna

Kompanija Gigabyte, poznati proizvođač matičnih ploča i grafičkih karti, je organizovao Hidden Gems (Skriveni Dragulji) nagradnu igru, u kojoj učesnici treba da postave sliku svog starog računara sa Gigabyte komponentama, a zauzvrat mogu da dobiju vredne nagrade, kao što su nove Gigabyte ploče iz serije 7.

 

 

Kompanija Gigabyte slavi 25 godina prisustva na DIY (uradi sam) PC tržištu i u čast ovog jubileja je organizovala nagradnu igru. Kompanija Gigabyte poziva sve fan-ove njihove Facebook strane da podele slike i video zapise njihovih starih računara sa Gigabyte komponentama, a zauzvrat će par srećnih dobitnika dobiti vredne nagrade.

 

GBGEMS 01

 

Da bi ste učestvovali u nagradnoj igri, morate da posedujete računar koji je baziran na nekoj od Gigabyte komponenti, da lajkujete “Gigabyte Motherboard Tech“ fejsbuk stranu i da okačite svoj materijal na takmičarskoj strani.

 

GBGEMS 02

 

Glavna nagrada, Gigabyte G1.Sniper M3 matična ploča će biti dodeljena učesniku koji skupi najviše glasova od posetilaca. Druga nagrada, Gigabyte Z77X-UD3H biće dodeljena učesniku čija fotografija ili video zapis izazove najviše polemike i diskusije. Gigabyte B75M-D3H će biti dodeljena učesniku koji poseduje najstariju ispravnu matičnu ploču (preporuka je da se u ovom slučaju okače video zapisi koji pokazuju da je računar baziran na takvim oldtajmerima još uvek funkcionalan).

Gigabyte Hidden Gems nadmetanje je počelo 20-og juna i prijave će se primati sve do 30-og jula ove godine. Pobednici ovog nadmetanja će biti predstavljeni 10-og avgusta, a sve detalje o pravilima takmičenja možete naći na sledećoj strani.


Izvor: Gigabyte


Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar