| Vesti | Ostalo | Genius predstavlja akcionu kameru LifeShot FHD300
Ostalo

Genius predstavlja akcionu kameru LifeShot FHD300

Genius LifeShot FHD300

Genius je predstavio novu akcionu kameru malih dimenzija, LifeShot FHD300, namenjenu snimanju i fotografisanju na otvorenom, uključujući razne sportske aktivnosti, bez obzira na vremenske prilike, a kameru je moguće koristiti i pod vodom.

LifeShot FHD300 kamera usklađena je sa standardom IPX5, zbog čega je otporna na tečnost, a zahvaljujući posebnom kućištu izrađenom u skladu sa standardom IPX8, možete je koristiti i pod vodom, do dubine od tri metra. Kućište se isporučuje u pakovanju sa kamerom, a pored njega dobijate i opremu za montažu na bicikl, kvačicu za pričvršćivanje na odeću i narukvicu za sigurno nošenje. Kameru je moguće montirati i na standardne tronošce. 

 

Deljenje fotografija i video zapisa je jednostavno zahvaljujući ugrađenoj Wi-Fi konekciji, a prenos sadržaja na mobilne uređaje je olakšan upotrebom Genius aplikacije LifeCam, koja je dostupna na Google Play Store-u i Apple iTunes App Store-u.

 

Genius LifeShot FHD300 1 T Genius LifeShot FHD300 2 T

 

LifeShot kamera je opremljena Sony-jevim senzorom od 8MP, koji snima i u Full HD razoluciji, a korisnici pritom na raspolaganju imaju i funkciju snimanja time-lapse video materijala za kreiranje jedinstvenih snimaka. Sav snimljen sadržaj skladišti se na microSDHC kartici, kapaciteta do 32GB (class 10), a uređaj se puni preko micro USB priključka.

 

Genius LifeShot FHD300 3 T Genius LifeShot FHD300 4 T

 

Akciona kamera Genius LifeShot FHD300 će od ovog meseca biti dostupna u bolje opremljenim radnjama i online prodavnicama računarske opreme, ali još nije poznato po kojoj ceni.

 

Izvor: Genius

 

Komentarišite na forumu