| Vesti | Ostalo | ADATA na CES 2015 sajmu
Ostalo

ADATA na CES 2015 sajmu

ADATA CES 2015

Kompanija ADATA će prikazati svoj celokupan portfolio potrošačkih proizvoda na Internacionalnom sajmu potrošačke elektronike – CES 2015, koji se održava od 6. do 9. januara, u Las Vegasu (Nevada, SAD). Proizvodi koje će ADATA prikazati tom prilikom uključuju DDR4 memorije, niz SSD-a, USB 3.1 eksterna rešenja za skladištenje, kao i USB fleš memorije sa C Tipom povezivanja.

ADATA poziva sve posetioce CES 2015 sajma da dođu i posete Piazza Apartman Venetian hotela i pogledaju neke od inovacija na polju PC memorija i skladišnih tehnologija. 

 

Ono što će na CES 2015 sajmu biti interesantno overklokerima i gejmerima, jesu ADATA XPG Z1 DDR4 memorijski moduli koji rade na taktu od 3465MHz. ADATA će takođe prikazati i memorijska rešenja velikog kapaciteta od 32GB (8GBx4), XPG Z1 DDR4 memoriju koja radi na 3200MHz.

ADATA će ovom prilikom takođe prikazati i neka industrijska rešenja za skladištenje, uključujući PCIe i 2.5“ SSD-ove koji poseduju zaštitu od nestanka struje (PLP), kako ne bi došlo do gubitka podataka.

 

ADATA CES 2015 1

 

Posetioci će imati priliku da vide i eksterna rešenja za skladištenje podataka sa najnovijim USB 3.1 interfejsom, kao i prenosive OTG fleš memorije sa C Tipom povezivanja, čije brzine prenosa dostižu 10GB/s.

ADATA će na CES 2015 sajmu prikazati i „Tulip“ stone lampe, kao i nove AURA RGB sijalice koje prikazuju preko 16 miliona boja, a kojima se može bežično upravljati. Istovremeno je moguće kontrolisati do 64 AURA RGB sijalice pomoću besplatne Bluetooth ADATA aplikacije za pametne telefone.

 

Izvor: ADATA

 

Komentarišite na forumu