| Vesti | Ostalo | Cooler Master najavljuje Case Mod World Series 2016 takmičenje
Ostalo

Cooler Master najavljuje Case Mod World Series 2016 takmičenje

Case Mod World Series 2016

Cooler Master je najavio da će i ove godine sprovesti veliki moding događaj „Case Mod World Series 2016“ i tom prilikom poziva sve modere da učestvuju sa svojim kreacijama u oblasti PC dizajna. Ove godine, sudije će biti svetski poznati moderi, a Cooler Master će, uz podršku kompanija ASUS, Avexir, Dremel, NVDIA i OCZ, pobednicima podeliti nagrade u vrednosti od 30 000 američkih dolara, kako u kešu, tako i u vidu raznog hardvera.

Prijavljivanje za Case Mod World Series 2016 takmičenje su već u toku i možete se prijaviti do 12. juna, a svi koji žele da se prijave to mogu uraditi na zvaničnom sajtu takmičenja. 

  

Case Mod World Series 2016 1

 

Case Mod World Series 2015 ima dve kategorije za takmičenje, i to „Tower Mod“ i „Scratch Build“. Sudije će biti Ermanno Bonandini, Ronnie Hara, Richard Keirsgieter, Antony Leather, Richard Kiers, Richard Surroz, Brian Farrell i sponzori.

 

Case Mod World Series 2016 2

 

Pravila su jednostavna, za „Tower Mod“ sekciju morate korisiti bilo koje Cooler Master kućište, a u „Scratch Build“ sekciji imate potpunu slobodnu, jedino što mod treba da sadrži jedan Cooler Master proizvoid koji je jasno prepoznatljiv u sklopu moda.

Sve detalje oko pravila i učešća, obavezno prelistajte zvaničnu stranicu takmičenja.

 

Izvor: Cooler Master

 

Komentarišite na forumu