| Vesti | Ostalo | Ce&Ha sajam donosi novitete iz oblasti računara, elektronike i kućnih aparata
Ostalo

Ce&Ha sajam donosi novitete iz oblasti računara, elektronike i kućnih aparata

CeHa

Ovogodišnji Ce&Ha sajam će se održati od 1. do 4. oktobra, u halama 1 i 1a Beogradskog sajma. Posetioci će tom prilikom moći da vide novitete iz oblasti računara, elektronike i kućnih aparata. Više od 50 najvećih svetskih brendova će predstavljati svoje najnovije uređaje na ovogodišnjem Ce&Ha sajmu.

Zvezda iStyle štanda biće Apple iPad mini 4 koji je svetsku promociju imao pre manje od mesec dana, te na Ce&Ha sajam dolazi kao jedna od najvećih atrakcija. iStyle će predstaviti i sve ostale novitete i dobro poznate Apple uređaje, počevši od iPhone 6 i iPhone 6 Plus telefona, preko iPad Air 2 i iPad Mini 2 uređaja, pa do MacBook Pro računara. 

  

CeHa 1

 

Toshiba je za Ce&Ha sajam pripremila „2-u-1“  računar Click Mini, koji se pretvara iz tableta u laptop i obrnuto. Click Mini je ergonomskog dizajna, a baterija mu omogućava odličnu autonomiju. Biće izložen i laptop vrhunskih performansi, Kira, sa ekranom koji odmara oči, bilo da gledate film ili radite.

 

CeHa 2

 

Tokom četiri dana Ce&Ha sajma na Lenovo štandu će dominirati Yoga 3 PRO laptop koji može da menja način korišćenja – kao laptop, tablet, uređaj za prezentacije ili gledanje filmova. Biće izložen i Lenovo Yoga 3 PRO koji je neverovatno tanak i lagan, kao i Vibe Shot smartphone sa prednjom kamerom od 8 megapiksela i zadnjom od 16 megapiksela, koji može da slika u gotovo svim uslovima, čak i pri slabijoj osvetljenosti.

 

CeHa 3

 

Na LG štandu centralno mesto imaće 4K OLED televizor sa nenadmašnom rezolucijom ekrana. Pored njega će se naći i Ultrawide monitor na kome grafika dolazi do izražaja i koji gejmerima pruža vrhunski doživljaj uz odlične mogućnosti uparivanja sa drugim uređajima, npr. sa inovativnim Kingston HyperX Cloud II slušalicama.

 

CeHa 4

 

Posebno mesto na Ce&Ha sajmu zauzimaće moderni kućni aparati. Najnoviji LG Door-in-Door frižider omogućava da uzmete omiljeni napitak otvarajući samo prva vrata, dok police i namirnice na njima ostaju zatvorene iza drugih staklenih vrata i tako topliji spoljašnji vazduh ne dolazi do njih. Jedna od premijera na Ce&Ha sajmu je Miele DGM 6800, rerna koja u jednom uređaju donosi odlike klasične rerne i mikrotalasne pećnice. Miele DGM 6800 pomoću pare i mikrotalasa može da sprema čak tri različita jela istovremeno, na različitim temperaturama i sa različitim trajanjem, i to na osnovu od oko 150 recepata koji su predefinisani u instaliranom kuvaru. Tu je čak i dugme za kokice.

 

CeHa 5

 

Ništa manje pažnje neće privući ni kućni aparati kompanije ECG. Njihovi sokovnici i blenderi su kao stvoreni za one koji vode računa o zdravom načinu života.

 

CeHa 6

 

Ce&Ha će, osim izložbenog, imati i prodajni karakter, u saradnji sa najvećim distributerima i prodajnim lancima, ali po znatno nižim cenama od onih u prodajnim objektima.

 

Izvor: Smart Vision

 

Komentarišite na forumu