| Vesti | Ostalo | BenQ na Ce&Ha sajmu
Ostalo

BenQ na Ce&Ha sajmu

CeHa BenQ

Mnoštvo noviteta, ali i oprobanih uređaja, naći će se od četvrtka do nedelje na Ce&Ha sajmu, pod svodovima hala 1 i 1a Beogradskog sajma, gde će važno mesto zauzeti i BenQ štand. U duhu sajma računara, elektronike i kućnih aparata, BenQ štandom će dominirati gejmerski monitori, a veliku pažnju svakako će privući BenQ RL2755, prvi monitor za igranje na konzolama sa dijagonalom ekrana od 27 inča.

Na štandu će se naći i njegov „mlađi brat“, BenQ RL2455, sa dijagonalom ekrana od 24 inča, ali i brojnim poboljšanjima, uključujući Black eQualizer, RTS Mode, Display Mode i Smart Scaling. Vrhunsku XL seriju predvodi model XL2720Z sa ekranom od 27 inča. Ovaj monitor je opremljen najnovijom tehnologijom smanjivanja zamagljenja u pokretima i niskom emisijom plavog svetla, koji garantuju udobnu višečasovnu zabavu bez zamaranja očiju. 

  

CeHa BenQ 1

 

Na Ce&Ha sajmu će se naći i BenQ XL2430T, monitor napravljen za brzo igranje i preciznu kontrolu, koji je istovremeno i ugodan za oči. Biće izložen i BenQ XL2411 sa ekranom od 24 inča, koji je takođe namenjen nezaboravnom doživljaju igranja, u šta se mogu uveriti svi koji dođu na BenQ štand.

 

CeHa BenQ 2 T CeHa BenQ 3 T CeHa BenQ 4 T

 

Sasvim drugačije iskustvo kućne zabave na Ce&Ha sajam donosi BenQ W7500 projektor. Ovaj uređaj je dizajniran da ponudi najbolje 3D iskustvo kućnog bioskopa, a opremljen je i DLP Linkom za isporučivanje glatke slike, HD rezolucije od 1080 piksela, i to bez mešanja signala. Ovo znači da sa njim ne morate da nosite 3D naočare, što pojednostavljuje zabavu kućnog bioskopa. Projektor je u stanju da reprodukuje 3D filmove sa Blu-ray DVD plejera, direktan prenos sportova preko kablovske ili satelitske televizije i 3D video igre sa PS3 uređaja, direktno bez dodatne konfiguracije.

 

Izvor: Ce&Ha

 

Komentarišite na forumu