| Vesti | Ostalo | ASUS ROG najavljuje treću rundu OC Showdown 2015 Formula Series takmičenja
Ostalo

ASUS ROG najavljuje treću rundu OC Showdown 2015 Formula Series takmičenja

ASUS ROG OC Showdown

ASUS Republic of Gamers najavljuje finalnu fazu takmičenja u overklokovanju, pod nazivom ROG OC Showdown 2015 Formula Series, i tom prilikom pozivaju overklokere iz celog sveta da se priključe takmičenju, gde najuspešnije očekuju vredne nagrade. ASUS ROG matične ploče i grafičke karte su, kako navodi HWBOT, najčešći izbor među overklokerima, te će se naći na glavnom stejdžu.

U saradnji sa HWBOT-om i partnerima kao što su Intel, HyperX, Enermax i Thermal Grizzly, treća faza OC Showdown 2015 Formula Series takmičenja počela je 06. novembra i trajaće do 07. decembra 2015. godine. Takmičari će imati priliku da se oprobaju u overklokovanju ASUS matičnih ploča iz Formula serije, a za hlađenje će moći da koriste samo komercijalna (fabrička) vazdušna i vodena rešenja. Ekstremna rashladna rešenja (oprema i tehnika) nisu dozvoljena u Formula Series rundama. Svi overklokeri su dobrodošli, a takmičari svoje rezultate i komentare mogu da objavljuju na Twitteru i Facebooku, uz obavezan #OCShowdown hashtag

Treća, finalna runda OC Showdown 2015 Formula takmičenja je namenjena svima koji imaju overklokerske ambicije – od entuzijasta, pa do onih koji prave svoje prve korake u tweak-ovanju. Kako bi svi učesnici imali podjednake šanse, samo tradicionalno vazdušno ili vodeno hlađenje je dozvoljeno. Drugim rečima, za hlađenje se može koristiti samo komercijalna oprema koju svi mogu da kupe, instaliraju i koriste, bez obzira na iskustvo. Pritom odabrani rashladni sistem mora biti montiran isključivo na mašine koje poseduju ASUS matičnu ploču.

 

ASUS ROG OC Showdown 1 T

 

Konačna runda je podeljena u tri faze, a od takmičara se zahteva da svoja dostignuća u overklokovanju mere uz pomoć Intel Extreme Tuning Utility (XTU), Realbench i HWBOT x265 Benchmark alata. Kompletne propozicije za treću rundu OC Showdown 2015 Formula takmičenja su dostupne ovde.

Najbolji takmičari mogu da osvoje najnovije Maximus VIII Hero, Impact i Ranger gejmerske matične ploče, HyperX Predator DDR4 memoriju, Enermax Liqmax II 240 CPU kuler i HyperX Savage SSD. Za vreme takmičenja će se, putem žreba, dodeljivati i druge nasumične nagrade, kao što su majice, USB FLASH memorije, podloge za miša, termalne paste i ventilatori. Kompletna lista nagrada se može pogledati ovde.

 

ASUS ROG OC Showdown 2 T

 

Poslednjeg dana ROG OC Showdown 2015 Formula Series takmičenja, učesnici će biti ocenjeni i njihovi rezultati upoređeni, radi određivanja konačnog pobednika – šampiona koji će odneti i jedinstvenu nagradu za svoje umeće u overklokingu.

Treća i finalna runda ROG OC Showdown 2015 Extreme Series takmičenja će biti održana početkom 2016. godine.

 

Izvor: ASUS ROG

 

Komentarišite na forumu