| Vesti | Ostalo | ASUS proizvodi osvojili više nagrada na Computex sajmu
Ostalo

ASUS proizvodi osvojili više nagrada na Computex sajmu

ASUS Computex 2013 nagrade

Kompanija ASUS je objavila da je ASUS Taichi Ultrabook najnagrađivaniji proizvod na sajmu Computex 2013. Među nagradama nalaze se i prestižna “Best Choice of the Year Award” (izabran među nominovanim za “Best Choice Golden Award”), “Best Choice Golden Award” i “Computex d&i Gold Award”.

Od preostalih nagrada tri ASUS proizvoda su osvojila “Best Choice Awards”, dok je 11 proizvoda osvojilo “Computex d&i Awards” nagradu.

 

 

Tajvanski predsednik, gospodin Ma Ying-jeou, pohvalio je dosprinos koji ASUS daje u razvoju tehnologije i dizajna, za vreme dodele nagrada u Taipei International Convention centru koje je u ime kompanije primio ASUS CEO Jerry Shen.

 

ASUS Taichi Ultrabook

 

“Ove nagrade ASUS je dobio kao priznanje za razvoj dizajna i tehnologija i označava 2013. godinu kao jednu od naših najuspešnijih godina”, izjavio je Jerry Shen, ASUS CEO. “Svi zaposleni u ASUS kompaniji su potpuno posvećeni kreativnom razmišljanju i mi ćemo nastaviti našu potragu za inovacijama koje bi trebalo da našim korisnicima širom sveta pruže neograničen izbor mogućnosti”.

Domaćin ceremonije dodele “Best Choice” nagrada bila je TAITRA (Tavanski savet za spoljnu trgovinu) a pobednici su pažljivo birani u tri faze. “Computex d&i” ceremonija je održana pod pokroviteljstvom TAITRA kancelarije i iF Design, jednog od najvećih međunarodnih autoriteta na polju industrijskog dizajna. ASUS je osvojio priznanja za značajna postignuća u svim kategorijama, kao i za razvoj kreativnih proizvoda koji pozitivno utiču na živote ljudi.

 

Proizvodi koji su osvojili “Computex Best Choice Golden Award”

 

ASUS Best Choice of the Year Award

 

  • ASUS Taichi osvojio je prestižne nagrade “Best Choice of the Year”, “Best Choice Golden” i “Computex d&i Gold”. ASUS Taichi je dobio priznanja za inovativni dupli displej, elegantni Ultrabook dizajn i četiri različita oblika korišćenja.

     

  • ASUS Transformer AiO se okitio “Best Choice” nagradom u kategoriji dizajna. Transformer AiO je Windows 8 PC, veliki Android tablet dijagonale 18,4 inča, a može da radi i kao Windows 8 tablet. Eskluzivni ASUS SonicMaster audio alat i Intel i NVIDIA hardver obezbeđuju neometanu zabavu i rad.

     

  • ASUS CUBE sa Google TV dobio je “Best Choice” priznanje za kvalitet prikaza i digitalnu zabavu. Uz ekskluzivni korisnički interfejs koji je dizajnirao ASUS, ASUS CUBE sa Google TV pruža bogatstvo onlajn zabave, uključujući širok spektar HD video sadržaja, plus kvalitetno pretraživanje interneta i dobar gejming.

 

Dobitnici “Computex d&i” nagrade

 

ASUS Computex d&i Award

 

  • PadFone Infinity je dobio priznanje zbog odličnog spoja Full HD pametnog telefona dijagonale 5 inča i Full HD tablet računara od 10,1 inča, koji dele LTE konekciju. PadFone Infinity ima kompaktno kućište od aluminijuma, bateriju koja traje do 19 sati i Qualcomm Snapdragon 600 quad-core procesor.

     

  • Designo MX LED Serija monitora ima tanko kućište, bez okvira, uz vrhunski AH-IPS panel koji daje svetlu i preciznu sliku. Pored toga, ASUS SonicMaster audio, razvijen u saradnji sa Bang & Olufsen ICEpower, daje zvuk odličnog kvaliteta.

     

  • B1/H1 serija projektora je dobila priznanje za kompaktan dizajn, malu potrošnju energije, odličan kvalitet slike i mnoštvo opcija za povezivanje.

     

  • SDRW-08U5S-U eksterni DVD pisač je tanak i lagan, sa ugrađenom enkripcijom podataka na 256-bita i Auto Tuning Power tehnologijom za brzo i pouzdano narezivanje podataka.

     

  • Wireless Duo je eksterni hard disk i čitač SD kartica koji se putem Wi-Fi konekcije povezuje sa pametnim telefonima i tablet računarima.

     

  • TranSleeve tastatura za ASUS VivoTab je kombinacija tastature i presvlake sa tačpedom, postoljem koje se podešava u dve pozicije, a kači se na tablet pomoću magneta.

     

  • Folio Key tastatura/presvlaka je elegantni dodatak za MeMO Pad Smart 10 koji uključuje Bluetooth 3.0 tastaturu i savitljivo postolje za udobno kucanje i gledanje video sadržaja.

     

  • VariDrive optički disk drajv i stanica je eksterni DVD pisač za laptop računare koji poseduje USB 3.0, HDMI i Ethernet portove.

     

  • ASUS ROG GX1000 Eagle Eye je veoma precizan igrački miš rezolucije 8200dpi, agresivnog izgleda i makro tasterima koji se mogu programirati po potrebi.

     

  • RP-N53 dual-band N600 pojačivač bežičnog dometa je dual-band Wi-Fi pojačivač, koji se može okačiti na zid, jednostavno se podešava i donosi bežično strimovanje muzike preko ekskluzivne AiPlayer aplikacije.

 

Izvor: ASUS

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar