| Vesti | Ostalo | ASUS popusti na CE&HA sajmu
Ostalo

ASUS popusti na CE&HA sajmu

ASUS CEHA sajam

Kompanija ASUS vas poziva na druženje na CE&HA sajmu, tj. sajmu računara, potrošačke elektronike i kućnih aparata. Sajam će se održati u Hali 1 i 1a Beogradskog sajma u periodu od 26. do 29. septembra. U okviru ASUS izložbenog dela, biće predstavljen niz novih tehnoloških dostignuća u oblasti matičnih ploča, grafičkih karti, monitora, desktop računara, mrežne opreme, multimedije isl.

Sve u svemu biće vrlo zanimljivo, kao što ste i navikli kada je ASUS u pitanju.

 

 

Posebna zanimljivost biće Republic of Gamers matične ploče i računari bazirani na pomenutim pločama i najnovijim grafičkim kartama sa DirectCU sistemom hlađenja.

ASUS će predstaviti i najmanji HTPC računar sa 500GB prostora za skladištenje podataka, sa bežičnom konekcijom za internet pod nazivom ASUS VIVO PC. Nekoliko ALL IN ONE uređaja krasiće svaki od ćoškova štanda, među kojima trenutno najnapredniji i najbolji ASUS Transformer AIO. Gejming monitori sa 3D opcijom biće u mogućnosti da se odmah probaju. Dok je za one najznatiželjnije igrače spremljeno gejming ćoše zaduženo da ih animira uz pomoć najnovijih igara.

A za kraj ono najbitnije – svi proizvodi će moći da se kupe na licu mestu, i to sa popustom od 1% do 6%, te ako ste planirali da kupite neki od ASUS-ovih proizvoda preporučujemo da posetite sajam.

 

Izvor: ASUS

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar