| Vesti | Ostalo | ASUS DOOM promocija
Ostalo

ASUS DOOM promocija

ASUS DOOM4 promocija

Kompanija ASUS je najavila DOOM akcijski paket. Naime, svi kupci gejming matičnih ploča iz ASUS Z170/X99/H170/B150/C232/Z97/B85 serija, kao i kupci gejming monitora iz ASUS PG/MG/VG/VX serija dobijaju na poklon ključ za igru Doom, vredan 59,99 dolara. Ova ponuda važi u gotovo svim zemljama Evrope, Srednjeg Istoka i Afrike.

Svaki kupac kvalifikovane gejming matične ploče ili kvalifikovanog gejming monitora, koji kupovinu obavi u periodu od 09. maja do 11. jula (uključujući i 11. jul) stiče pravo na besplatni ključ za igru DOOM, registracijom na za to predviđenom sajtu.

Dobijeni ključ se može aktivirati na Steam servisu najkasnije do 21. jula 2016. godine (uključujući i 21. jul).

DOOM igru je razvila kompanija „id Software“, dok je izdavač „Bethesda Softworks“. DOOM predstavlja ikonu svog žanra i smatra se za jednu od najuticajnijih igara ikada napravljenih.

 

ASUS DOOM4 promocija 1

 

Najnoviji nastavak obećava vrlo izazovnu i modernu pucačinu. Naoružani arsenalom futurističkih i legendarnih oružja, igrači se u prvom licu nalaze u intenzivnoj i uzbudljivoj borbi protiv demona iz dubina pakla, ukoliko se igra u single-player režimu, dok se u jednom od brojnih multi-player režima igrači takmiče sa svojim prijateljima. Zvanična objava DOOM igre je zakazana za 13. maj 2016. godine.

 

Izvor: ASUS

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar