| Vesti | Mobile | Twitter Lite od sada dostupan u još 21 zemlji
Mobile

Twitter Lite od sada dostupan u još 21 zemlji

Twitter

Twitter Lite je osmišljen, prema rečima čelnika, kako bi se svi oni koji žele da se bave ostatkom globalnog društva, bez obzira da li žive u velikim gradovima sa brzim mobilnim vezama ili područjima gde su podaci prenaglašeno skupi ili spori, mogli da ostanu u toku.

Kako bi popunili prazninu za one u udaljenim regionima, Twitter je objavio svoju Lite aplikaciju, koja takođe zauzima daleko manje prostora na uređajima nego puna aplikacija Twitter-a.

Od lansiranja Lite-a prošle godine, Twitter ga je postepeno razvio na više lokacija, a od danas, ljudi u još 21 zemlji mogu da koriste aplikaciju.

U pitanju su Argentina, Belorusija, Dominikanska Republika, Gana, Gvatemala, Honduras, Indija, Indonezija, Jordan, Kenija, Liban, Maroko, Nikaragva, Paragvaj, Rumunija, Turska, Uganda, Ukrajina, Urugvaj, Jemen i Zimbabve.

Oni koji žive tu, mogu preuzeti aplikaciju iz Google Play Store-a. Pored ekspanzije, Twitter je dodao i push obaveštenja Lite-u.

Ova funkcija povezuje bookmarkse, konverzacije u temama, noćni režim i postavke za kontrolu određenih slika i video zapisa koji bi se automatski prikazali. Twitter tvrdi da se sadržaj brže učitava u Lite, čak i kada je povezivanje ograničeno na 2G ili 3G brzine.

 

Twitter 01

 

Izvor: Twitter

 

Komentarišite na forumu…