| Vesti | Mobile | Fortnite Android beta i za uređaje osim Samsungovih
Mobile

Fortnite Android beta i za uređaje osim Samsungovih

Fortnite

Izgleda da će Samsung-ova prethodno najavljena mini eksluziva uz Fortnite igru namenjenu za te uređaje ipak proširiti vidike.

Kako se nezvanično saznaje, možete se signup-ovati za invitation i pre-instalirati betu direktno putem Epic-ovog websajta.

Ipak, moraćete da sačekate neko vreme pre nego što vas Epic pusti da uđete, ali onog trenutka kad vam stigne povratna poruka, bićete istog trenutka u prilici da igrate ovaj battle royale shooter.

Tim iz Epic Games-a navodi da je svestan potencijalnih sigurnosnih problema do kojih se može doći zaobilaženjem Google Play Store-a.

Čim završite sa instaliranjem Fortnite-a, instalater će pokrenuti obaveštenje u kojem će tražiti da onemogućite dozvole koje ste dodelili da biste učitali aplikaciju.

Kucnite na njega i pođite direktno u odgovarajući odeljak u podešavanjima vašeg uređaja da biste isključili pristup. Ovo bi moglo biti malo zbunjujuće za igrače koji možda pre nikada nisu podešavali dozvole za aplikacije, ali bi trebalo da smanji broj ljudi koji napuste svoje uređaje koji su podložni instaliranju malware-a.

Uz Samsung telefone, dobićete zvaničnu podršku sa Googleovim Pixel linijama telefona, Essential Phone-om, Razer Phone-om i brojnim telefonima iz ASUS-a, Huavei, LG-a, Nokia-a, OnePlus-a, Xiaomi-a i ZTE-a.

 

Fortnite 01

 

 

Izvor: Epic Games

 

Komentarišite na forumu…