| Vesti | Mobile | Transcend predstavlja JetFlash 890S USB 3.1 OTG fleš memoriju
Mobile

Transcend predstavlja JetFlash 890S USB 3.1 OTG fleš memoriju

Transcend JetFlash 890S

Transcend je predstavio novu JetFlash 890S USB 3.1 OTG (On-The-Go) fleš memoriju, namenjenu upotrebi sa najnovijim PC računarima, laptopima, tabletima i pametnim mobilnim telefonima.

Na jednom kraju ove fleš memorije se nalazi USB 3.1 priključak tipa A, dok je na drugom kraju smešten USB 3.1 priključak tipa C, što JetFlash 890S čini izuzetno praktičnim za brz i efikasan prenos podataka, pogotovo ako se uzme u obzir podatak da USB 3.1 (Gen 1) interfejs omogućava i do 10 puta brži protok u odnosu na USB 2.0.

JetFlash 890S dolazi u kapacitetima od 16GB, 32GB i 64GB, dok COB (Chip on Board) tehnologija, osim boljih performansi, obezbeđuje i otpornost na prašinu i vodu.

Nova dvostruka fleš memorija je modernog dizajna – kućište je metalik srebrno, a kapica je crna i odgovara za oba kraja fleš memorije. Male dimenzije i težina od svega 3g je čine praktičnom za nošenje, pogotovo na privesku za ključeve.

 

Transcend JetFlash 890S 1 T Transcend JetFlash 890S 2 T

 

Korisnici na raspolaganju imaju i besplatnu aplikaciju „Transcend Elite App“ sa kojom na jednostavan način mogu pregledati fajlove sa svoje USB fleš memorije ili memorijske kartice, i prebacivati ih na druge uređaje ili Cloud servise zahvaljujući 256-bitnoj AES enkripciji. Ova aplikacija omogućava organizaciju fajlova, kao i brzo backup-ovanje podataka sa Vašeg Android, Windows ili Mac OS uređaja uz One-touch Backup opciju.

 

Transcend JetFlash 890S 3 T Transcend JetFlash 890S 4 T
   
Transcend JetFlash 890S 5 T Transcend JetFlash 890S 6 T

 

Transcend JetFlash 890S USB 3.1 OTG fleš memorija dolazi sa Transcendovom ograničenom doživotnom garancijom.

 

Izvor: Transcend

 

Komentarišite na forumu