| Vesti | Mobile | ADATA predstavlja UC330 Dual USB fleš memoriju
Mobile

ADATA predstavlja UC330 Dual USB fleš memoriju

ADATA UC330 Dual USB

ADATA je predstavila novu Choice UC330 Dual USB OTG fleš memoriju koja dolazi sa dvostrukim – mikro i standardnim 2.0 – USB interfejsom. Ova fleš memorija će biti dostupna sa kapacitetima od 8GB, 16GB, 32GB i 64GB, a korisnicima će omogućiti da backup-uju i dele podatke između računara, fableta, tableta i pametnih telefona.

UC330 Dual USB fleš memorija je izrađena od legure cinka i dolazi u srebrnoj boji, sa crnom kapicom koju možete staviti na oba kraja USB-a. Možete ga po želji nositi i na privesku, jer kapica ima rupu za kaišić. Ova fleš memorija teži svega 3,6 grama, ali je otporna na udarce i vodu zahvaljujući chip-on-board (COB) procesu proizvodnje. 

  

ADATA UC330 Dual USB 1 T ADATA UC330 Dual USB 2 T

 

UC330 Dual USB fleš memoriju možete koristiti kako biste prebacivali podatke sa PC-a na neki mobilni uređaj ili obrnuto. Na primer, da biste kopirali fajlove sa mobilnog uređaja ili na njega, treba da povežete mikro USB priključak UC330 fleš memorije (koja inače ima podršku za OTG) sa Vašim Android telefonom ili tabletom. Kada ste prebacili željene podatke i izvadili UC330 USB fleš iz mobilnog uređaja, možete priključiti standardni kraj USB-a u svoj desktop ili laptop računar, pa dalje raditi sa podacima šta želite.

 

ADATA UC330 Dual USB 3 T

 

Osim OTG (On-the-Go) podrške, ova fleš memorija dolazi i sa doživotnom garancijom, kao i sa OStoGO i UFDtoGO softver paketima. Sa OStoGO softverom možete čuvati kopije Windows setup DVD-a na UC330 flešu, a zatim operativne sisteme instalirati sa samog butabilnog fleš uređaja. UFDtoGO korisnicima nudi razne alate, kao što su PC-Lock, Data Compression, Browser Favorites Synchronization itd.

 

Izvor: TechPowerUp

 

Komentarišite na forumu