| Vesti | Hardver | Zalman proslavlja 10 godina postojanja
Hardver

Zalman proslavlja 10 godina postojanja

zalman

 

 

Kompanija Zalman ovog meseca proslavlja 10 godina svog postojanja. Ova kompanija, sa sedištem u Južnoj Koreji, planira da tokom novembra održi i nekoliko događaja na svom sajtu i forumu koji će biti propraćeni raznim nagradama. Ovaj projekat povodom proslave krenuo je 1. novembra.

 

Proslava koja će trajati 10 nedelja će između ostalog promovisati na dobar način jedan od poslednjih Zalmanovih proizvoda, high end CPU kuler – CNPS10X. Ovaj kuler odlikuju 3 načina rada pod sloganom – 10X Quiet, 10X Extreme i 10X Flex.

 

„Zalman je stekao svoju desetogodišnju reputaciju, kao lider u svetu CPU kulera i njihovog dizajna“, izjavio je Manki Lee, CEO Zalmana u USA.

Kompanija Zalman je osnovana 1999. godine, kada je i krenula sa predstavljanjem tihih rešenja za PC industriju. Sve je krenulo od ideje jednog programera (Sang-Chul Lee) koji je se radeći celu noć za računarom zapitao kako bi bilo to kada bi postojao specijalizovan CPU kuler koji bi efikasno odvodio toplotu sa procesora, uz to nudeći malu količinu buke. Svoju ideju je prosledio svom šefu (Young-Pil Lee), koji je sadašnji CEO, i sve ostalo je,  može se slobodno reći, istorija.

„Mislim da smo odigrali veliku i značajnu ulogu u industriji i high-end klasi PC kulera“. Sa nestrpljenjem čekamo da vidimo šta će nam doneti sledeća dekada“, izjavio je Lee.

Kompanija Zalman je tokom niza godina dobijala razna priznanja za svoje proizvode, uključujući CES Design & Engineering Showcase nagradu, USD 30, 50 Million Export Tower, Venture Design Award Gold Medal Honors, dve Asia Pacific Fast Growing Companies 500 (2005. i 2006. godine), kao i mnoge druge sertifikate i priznanja.

Zalman je dosta radio na renoviranju svog foruma koji će biti otvoren za razne kampanje i nagrade. Svako ko je zainteresovan za proizvode ove kompanije i ima želju da proslavi 10. rođendan biće dobrodošao na uzbudljiv festival krajem godine. Posetite sajt kompanije Zalman i pokušajte da osvojite neku od vrednih nagrada.

Ovom prilikom čestitamo kompaniji Zalman na uspešnom desetogodišnjem poslovanju!

 

Izvor: Zalman

 

Komentarišite na forumu

 

Tagovi