| Vesti | Hardver | Antec LanBoy Air kućište
Hardver

Antec LanBoy Air kućište

antec

 

 

 

Verovatno su se neki od nas zapitali šta nam to novo Antec sprema u 2010. godini. Antec priprema LanBoy Air, mid-tower kućište koje je pre svega orijentisano ka gejmerskoj populaciji, Kućište bi trebalo da bude zvanično predstavljeno u januaru 2010. godine.

 

 

Kao što možemo videti na slikama, kućište odlikuje mrežasti dizajn na stranicama kao i na prednjoj masci, što dovodi do boljeg protoka vazduha i hlađenja komponenti. Sama konstrukcija kućišta je dosta modularna; možete videti da kućište poseduje tri 5.25″ ugradna slota, prednji I/O panel na vrhu sa jednim eSATA, dva audio i dva USB porta, podnožje za ploču koje je moguće izvaditi, šest slotova za hard diskove, te na kraju i dve rupe koje služe za provlačenje creva u slučaju da neko želi da koristi vodeno hlađenje.

8_Antec_LanBoy_Air_01

8_Antec_LanBoy_Air_02

8_Antec_LanBoy_Air_03

LanBoy Air stiže sa dodatnih pet ventilatora u paketu, dva su promera 120mm (napred i pozadi), dok su ostala tri raporedjena sa strane (u pitanju su Antec TriCool ventilatori).

Antec i dalje radi na ovom modelu, tako da se finalni proizvod može razlikovati od onoga što je prikazano na slikama. Kada se bude pojavio u prodaji, LanBoy Air će imati cenu oko 200 eura.

Izvor: tcmagazine

Komentarišite na forumu

 

 

Tagovi