| Vesti | Hardver | Zalman otkriva nadolazeće proizvode
Hardver

Zalman otkriva nadolazeće proizvode

zalman

 

 

 

 

Zalman predstavlja tri nova proizvoda koje planira da uskoro da pusti u prodaju. Tri proizvoda uključuju  CNPS10X Performa CPU hladnjak, VF3000 serija VGA hladnjak, kao i Z7 PLUS kućište.

Možemo krenuti od CNPS10X Performa hladnjaka, koji je ustvari poboljšana verzija CNPS10X serije hladnjaka. Uključena su i neka kozmetička poboljšanja za one kojima je i to važno. Zalman se i dalje drži „tower“ dizajna sa pet bakarnih „heat pipe-ova“ koji pronalaze svoj put do aluminijumskih listića.

 

 

 

 

Zahvaljujući njegovoj jeftinijoj izradi, cena će verovatno biti ispod 40$, gde se ustvari nalazi najveca borba sa kulerima od Arctic Cooling-a, OCZ-a, Xigmatek-a itd.

 

VF3000 serija VGA hladnjaka, čini se da donosi dosta jake performanse zajedno sa svojim oštrim dizajnom. Nastupa kao univerzalni VGA hladnjak koji podržava većinu današnjih GPU-ova, uključujući i Ati HD5000, HD4000, HD3000 kao i Nvidia 9 seriju, i 200 seriju grafičkih karti.

Dolazi u dve varijante, crnoj i crvenoj. Dizajn je sličan mnogim hladnjacima u svojoj „ligi“ : dva bakarna „heat pipe-a“ prolaze kroz GPU kontaktnu bazu, a dalje se propinju do dva bloka aluminijumskih listića koje hladi LED ventilator.

 

I na kraju, tu je Z7 PLUS kućište. Ovo je ATX midi kućište koje poseduje najosnovnije funkcije koje se zahtevaju od strane tržišta današnjih igračkih računara. Ima perforirani prednji metalni panel, dolazi sa tri preinstalirana ventilatora od 120mm, jedan na boku i po jedan sa prednje i zadnje strane.

Zadnji ventilator je običan ventilator od 120mm, prednji je LED, a ventilator sa strane  moguće  je kontrolisati i prilikom povećavanja ili smanjivanja brzine se povećava i smanjuje LED osvetljenje.

Ima i filtere za prašinu, kao i podršku za instalaciju CPU kulera visine do 162mm, ali se čini da je unutrašnjost obojena u standardno sivu boju.

 

10_zalman_41a

10_zalman_41b

10_zalman_41c

 

Zalmanovi novi prozvodi se mogu očekivati u narednim nedeljama koje dolaze.

 

 

Izvor : Techpowerup

Komentarišite na forumu

 

 

Tagovi