| Vesti | Hardver | Xigmatek predstavlja Asgard III seriju midi kućišta
Hardver

Xigmatek predstavlja Asgard III seriju midi kućišta

xigmatek

Xigmatek predstavlja još jednu verziju svog kućišta iz nižeg segmenta pod nazivom Asgard III. Sada će ljubitelji pristupačnijih midi kućišta moći da biraju između 6 različitih modela – uključujući verzije sa preinstaliranim Caseking-ovim „prigušivačima buke“. Sve tri Asgard generacije u suštini koriste istu limariju/telo, ali imaju različite prednje maske, tako da svako ima izbor, a sada je tu i Asgard III koji zaista nudi dosta za male pare.

 

Ovo midi kućište može da primi četiri eksterna uređaja od 5.25″ kao i pet internih uređaja od 3.5″, a mogu se montirati bez upotrebe dodatnog alata. Narandžasto obojeni klipovi za pričvršćivanje uređaja bez alata daju ovom kućištu poseban ukras zbog cele unutrašnjosti obojene u crno.

Jedinstveni enterijer je veoma pogodan za modere kućišta, a ono odaje i elegantan izgled. Kako bi imali lak pristup svom hardveru Xigmatek je dodao „thumbscrews“ na svoje bočne stranice, kako bi se iste skidale veoma brzo.

74a

74b

Uprkos niskoj ceni, Xigmatek Asgard III midi kućište poseduje kvalitet nivoa izgradnje koji se obično može naći samo kod skupljih modela kućišta. Nosač matične ploče ima veliku rupu na delu iza CPU-a koji će vam omogućiti lak i brz pristup nosaču CPU hladnjaka. A sam nosač matične ploče poseduje i držače kablova uz pomoć kojih ćete lako organizovati kablove i tako unutrašnjost održati urednom.

74c

Uz kućište stiže jedan ventilator od 120mm, a u samo kućište je moguće montirati ukupno četiri ventilatora. Sami korisnici imaju mogućnost izbora između 80, 90, i 120mm ventilatora za montiranje u zavinosti od njihovih potreba, da li zbog overklokovanog sistema ili potrebe za tišinom.

74d

Tu je još i verzija Asgarda III koja poseduje providnu bočnu stranicu kao dodatak standardnom modelu. Caseking nudi oba modela sa ublaživačima buke koji su već montirani od strane King Mod servisa. Rupice za ventilatore su i dalje otvorene a dodatni ublaživači buke su uključeni u paket, tako da ih možete sami montirati po vašem nahođenju.

Xigmatek Asgard III midi kućište je dostupno odmah po ceni od 34.90eur na www.caseking.de, verzija sa prozorom košta 39.90eur. A modeli koji sadrže ublaživače buke se kreću od 59.90eur.

 

Izvor : techpowerup

Komentarišite na forumu

Tagovi

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar