| Vesti | Hardver | XFX eksluzivno sa AMD Radeon grafičkim karticama
Hardver

XFX eksluzivno sa AMD Radeon grafičkim karticama

amd

Ovog Oktobra, XFX Evropa je potvrdio da će im ubuduće AMD biti jedini snabdevač GPU-ova za njihove grafičke karte u Evropskoj regiji. Obaveštenje najavljuje sjajnu priliku za napredak obe kompanije u zajednčkom nastupu pred  grafički-fokusiranom publikom, što će dodatno unaprediti AMD-ovu konkurentsku poziciju u ovoj oblasti.

AMD je imenovao XFX  kao oficijalnog AMD tehnološkog partnera u Decembru 2008, i u tom momentu oni su se pridružili elitnoj grupi uspešnih partnera, kreatora karticama-za-ugradnju (add-in-board [AIB]). XFX-ov globalni uticaj u sektoru ekstremnog igranja i njihova rešenost da za Evropsko tržište, na njihovim karticama sledeće generacije, koriste samo AMD čipove će osigurati krajnjim korisnicima, da na dohvat ruke, imaju najbolju tehnologiju na svetu kreiranu od strane industriskog lidera u domenu elektronskog igranja.

 

 

XFX-Radeon-HD-6850_TXFX-Radeon-HD-6870_T
XFX Radeon HD6850XFX Radeon HD6870

„Jako nas je obradovala odluka XFX Evropa da učini AMD jedinim snabdevačem GPU-ova za njihove grafičke kartice, u Evropskoj regiji.Ovo je strateška pobeda za AMD sa kojom će se našim kupcima dodatno unaprediti i proširiti dostupnost DirectX 11-sposobnih sistema. AMD ima izuzetno visoku posvećenost PC igračima, programerima PC igara i PC igračkoj industriji, i zbog toga smo posvećeni saradnji sa našim najelitnijim partnerima u kreiranju inovativnih rešenja i izuzetnog igračkog iskustva na PC-ju. Takođe i XFX je poznat po njihovoj fokusiranosti na igračke tehnologije i ovo novo partnerstvo sa AMD-om predstavlja veliki dobitak za korisnike. Ne samo da je XFX-ova odluka kreirala priliku za rast obe kompanije na sveckom tržištu igračke elektronike, nego nam je dala zajedničku snagu za još energičniji nastup na datom tržištu.“ – Daren Grasbi, CVP Prodaje, EMEA

 

Komentarišite na forumu