| Vesti | Hardver | WD predstavio SanDisk „Extreme“ microSD
Hardver

WD predstavio SanDisk „Extreme“ microSD

SanDisk

Za sve one koji su željni snimanja 4K HDR video zapisa, Western Digital je odlučio da fanovima ovakvih pikanterija izađe u susret sa novim microSD-om.

Čelnici kompanije napominju da bi njihov novi SanDisk 400 GB Extreme UHS-I microSDXC mogao da pomogne, uz brzinu čitanja do 160 MB/s, kao i brzinom pisanja od 90MB/s uz kompatibilnost sa većinom uređaja.

Iz Western Digital-a poručuju da je novi microSD dizajniran tako da isporuči performanse koje su potrebne za sledeći talas aplikacija koje crpe veliku količinu podataka.

„Bilo da istražujete nove svetove unutar virtuelne realnosti, ili pak snimate video zapise u 4K rezoluciji na pametnom telefonu ili dronu, možete računati na Western Digital koji će isporučiti snažnu tehnologiju memorijskih kartica koja nudi vrhunsko iskustvo“ – navodi se između ostlaog u saopštenju.

Kartica takođe poseduje A2 specifikaciju (4000 IOPS čitanje, kao i 2000 IPS pisanje), a samim tim bićete u prilici da brže lansirate vaše željene aplikacije. SanDisk-ove UHS-I brzine su povećane uz pomoć Western Digital-ove 3D NAND tehnologije.

„Potrošači očekuju sve bolji mobilni doživljaj, a uz našu 3D NAND tehnologiju rušimo granice inovacija kako bi im omogućili stvaranje i uživanje u što više sadržaja na svojim uređajima.“ – navodi Jim Welsh, viši potpredsednik iz Western Digital.  „Naša stručnost na polju fleš memorija i microSD kartica omogućava nam da postignemo neverovatne performanse, a ova SanDisk microSD kartica je dokaz da Western Digital može isporučiti naprednija rešenja koja omogućavaju da se podaci neometano prenose.“

 

Izvor: Western Digital

 

Komentarišite na forumu