| Vesti | Hardver | Verbatim LED sijalice za maloprodaju i unutrašnje uređenje
Hardver

Verbatim LED sijalice za maloprodaju i unutrašnje uređenje

Verbatim LED Lighting

Verbatim po prvi put na tržište izbacuje svetlosne instalacije kao dopunu svom portfoliju kvalitetnih i pouzdanih LED sijalica. Estetska i moderna rasvetna tela savršeno se uklapaju uz Verbatimove sijalice PAR16 GU10 i idealne su kao praktična i ekonomična nadogradnja za kuće i kancelarije.

Paketi za instalaciju prodaju se kroz uobičajene Verbatimove distributerske kanale širom Evrope. Svaki od njih sadrži fiksni prsten u beloj boji ili boji brušenog aluminijuma, zajedno sa nosačem, grlom GU10 i kutijom za električnu instalaciju.

 

 

Svetlosne instalacije dostupne su u dva nivoa zaštite od uticaja iz okoline (IP rating – Ingress Protection rating). Razred oznake IP23 prikladan je za rasvetu opšteg tipa, uključujući kuhinje, dnevne boravke ili spavaće sobe, dok razred IP44 nudi bolju zaštitu od prskanja vodom, što ga čini idealnim za rasvetu u kupatilima i drugim prostorijama sa više vlage.

 

Verbatim LED fixture kit 1 TVerbatim LED fixture kit 2 T

 

 

Verbatimove robusne LED instalacije lako se postavljaju bez potrebe za posebnim alatima, budući da se jednostavno uklapaju u standardne rupe za instalacije u plafonima koje se koriste za već postojeća rasvetna tela. Novi proizvodi su podesivi i nude jednostavan sistem pričvršćivanja okretanjem.

 

Verbatim LED fixture 1 TVerbatim LED fixture 2 T
Verbatim LED fixture 3 TVerbatim LED fixture 4 T

 

Verbatim proširuje ponudu LED sijalica

 

Sledeći uspeh postojećeg portfolia LED sijalica, Verbatim predstavlja niz novih proizvoda kako bi ispunio rastuće zahteve tržišta za različitom primenom rasvete.

Korisnicima će se svideti veći izbor osvetljenosti i odlična vernost boja sa temperaturama boje u rangu od 2.700 do 4.000 K i činjenica da temperatura boje ostaje stabilna tokom konstantne upotrebe sijalice. Zahvaljujući poboljšanjima u obliku, nove LED sijalice sada se lakše ugrađuju u uvučene instalacije.

Novi set MR16 i PAR16 usmerenih LED sijalica (spotlight) iz Verbatima, grupisane su u MacAdamovu četvorostepenu elipsu tolerancije. To znači da su varijacije u temperaturi boja kod ovih sijalica gotovo neprimetne ljudskom oku. Sijalice stvaraju ujednačenu distribuciju svetla bez ikakvih senki i dostupne su sa povećanim uglovima zraka od 35° i 55°. Sa niskom potrošnjom od samo 7 W, ove MR16 LED sijalice ekvivalentne su 35-vatnim halogenim sijalicama, dok PAR16 LED sijalice menjaju 50-vatne halogene. Idealne su za osvetljenje sa akcentom u hotelima, restoranima, prodavnicama i muzejima kao i za upotrebu u kućama.

 

Verbatim MR16 PAR16 Application T

 

Verbatim je zaokružio i svoju porodicu LED sijalica AR111 za upotrebu u maloprodaji i drugim komercijalnim okruženjima, što znači da kupci sada mogu odabrati između još više dostupnih rešenja. Opcije sada uključuju 14,5-vatnu AR111 sijalicu sa svetlosnim intenzitetom od 3.900 kandela, svetlosnim izlazom od 850 lumena i temperaturom boje od 4.000 K (neutralno bela). Alternativno, možete birati i sijalicu od 3.700 K (toplo bela) i 800 lumena. Sa uglom zraka od 25°, sijalica može uskom zrakom da osvetli izloženu robu. Za plafonsku rasvetu, koja zahteva veći ugao, Verbatim nudi tri dodatne AR111 LED sijalice sa uglom zraka od 35° i izlazom od 720, 750 i 880 lumena. Kako bi bile još praktičnije, ove sijalice dolaze sa zamenjivim spoljnim prstenom u beloj ili srebrnoj boji, što omogućava kupcima da ih prilagode boji već ugrađenih instalacija.

 

Verbatim LED Product Packaging 1 TVerbatim LED Product Packaging 2 T

 

Za domove, set novih, prigušivih sijalica Classic A E27 i B22 za opštu unutrašnju rasvetu dostupan je u snagama od 7,5 W i 10,5 W i služi kao zamena klasičnim sijalicama od 40 W odnosno 60 W. Verbatim je takođe predstavio 7,5-vatnu Classic A E27 sijalicu sa razredom zaštite IP65, idealnu za spoljnu upotrebu – u vrtovima, oko kuće ili na drugim lokacijama na kojima je potrebna LED sijalica otporna na vodu. Verbatimova 4-vatna LED „sveća“ sa 250 lumena i širokim uglom zraka od 250° još je jedna vredna novost. Sa temperaturom boje od 2.700 K, sijalica emituje prijatnu svetlost i idealna je kao energetski efikasno svetlsono rešenje kod kuće ili u restoranima odnosno hotelima.

 

Verbatim LED Range T

 

Podržan ekspertizom kompanije Mitsubishi Chemicals Corporation i njenih preko pola veka iskustva u rasveti, Verbatimov portfolio LED proizvoda nudi vrhunske performanse, kompatibilnost i kvalitet.

 

Izvor: Verbatim

 

Komentarišite na forumu