| Vesti | Hardver | Genius Mordax HS-G600, slušalice za igrače
Hardver

Genius Mordax HS-G600, slušalice za igrače

Genius Mordax HS-G600

Genius je predstavio beskompromisne slušalice sa mikrofonom namenjene najzahtjevnijim igračima, kompatibilne sa svim vodećim platformama.

Slušalice Mordax HS-G600 mogu se bez problema koristiti na PC-u, Macu, Play Stationu 3 i Xboxu 360, što ih čini idealnim proizvodom za profesionalne igrače koji igraju i na igračkim konzolama i na računarima.

Zvučnici koji su ugrađeni u ove vrhunske igračke slušalice su impresivni 40-milimetarski zvučnički „driver“-i sa neodimijumskim magnetima i integrirsanim pojačalom za kristalno čiste visoke tonove i moćan i jak bas.

 

 

Pored toga što pružaju vrhunski zvuk, slušalice Mordax HS-G600 nude i glasovnu komunikaciju sa saigračima ili protivnicima, takođe na svim podržanim platformama. Sa slušalicama dolazi mikrofon koji se može podešavati, a po potrebi i odvojiti ukoliko igrate igre u kojima nije potrebna glasovna komunikacija.

 

Genius Mordax Hs-G600 01 TGenius Mordax Hs-G600 02 TGenius Mordax Hs-G600 03 T

 

Glasnoća se podešava pomoću ergonomski smeštenog točkića, a pozicija slušalica je podesiva, isto kao i pozicija mirkofona.

 

Genius Mordax Hs-G600 04 TGenius Mordax Hs-G600 05 TGenius Mordax Hs-G600 063 T

 

Mordax HS-G600 je dostupan u opremljenijim prodavnicma opreme za računare po preporučenoj maloprodajnoj ceni od oko 5200 dinara.

 

Izvor: Genius

 

Komentarišite na forumu…