| Vesti | Hardver | U toku je ASUS ROG OC Showdown 2015 Extreme Series Round 2
Hardver

U toku je ASUS ROG OC Showdown 2015 Extreme Series Round 2

ASUS ROG Extreme Series R2

ASUS ROG sprovodi drugo kolo globalnog takmičenja u overklokovanju, OC Showdown 2015 Extreme Series, u kojem učestvuju ekstremni overklokeri uz primenu subzero sistema hlađenja za ostvarivanje najekstremnijih rezultata.

ROG OC Showdown 2015 se organizuje u dve serije, Formula i Extreme, a svaka je podeljena u tri kola. U kooperaciji sa HWBOT.org i partnerima takmičenja – Intel, G.Skill, Enermax i Extreme Cooling Components (8ECC) – ROG poziva subzero overklokere da se pripreme i podnesu svoje prijave za drugo kolo takmičenja u Extreme seriji. 

Bez ograničenja u pogledu opreme za hlađenje, takmičarima Extreme serije daje se sloboda da koriste opremu koju izaberu, kao što su sistemi hlađenja na bazi suvog leda ili tečnog azota. Učešće u Extreme seriji ipak podrazumeva korišćenje neke od ASUS, ASUS ROG ili ASUS TUF Z97/X99 matičnih ploča. Za 3D benčmarking, overklokeri takođe moraju koristiti ASUS, ASUS ROG ili ASUS Stix grafičke karte, a rezultati se mere korišćenjem Maxxmem Read Bandwidth, 3Dmark Fire Strike Physics i Unigine Heaven softvera. Sva pravila takmičenja za Extreme seriju, dostupna su na ovoj adresi.

 

ASUS ROG Extreme Series R2 1 T

 

Pobednikprvog kola Extreme serije, Dancop iz Nemačke, postigao je 1613 markova na XTU 4 x cores i 14.3 poena na Cinebench R11.5 4 x cores testovima. Za postizanje ovih rezultata koristio je Maximus VII Impact matičnu ploču.

 

ASUS ROG Extreme Series R2 2 T

 

Takmičenje se održava u periodu od 17. aprila do 18. maja 2015. godine, a takmičare očekuju mnoge vredne nagrade, uključujući NVIDIA GeForce GTX Titan X i ASUS Strix GTX 980 grafičke karte, ROG Rampage V Extreme X99 i ROG Maximus VII Formula Z97 matične ploče, ROG premium Enthusiast SLI Bridge i opremu za hlađenje tečnim azotom (LN2) – nagradni fond u vrednosti od 1000 američkih dolara.

 

ASUS ROG Extreme Series R2 3

 

Partneri takmičenja su takođe obezbedili mnoge uzbudljive nagrade, kao što su najnoviji procesori, DDR4 memorije, napredna napajanja i oprema za vodena hlađenja. ASUS ROG organizuje i nasumično izvlačenje nagrada tokom takmičenja, kako bi se osiguralo da svi entuzijasti imaju šansu da osvoje različite vredne nagrade.

 

Izvor: ASUS ROG

 

Komentarišite na forumu