| Vesti | Hardver | Tt eSPORTS predstavio Level 10 M Advanced
Hardver

Tt eSPORTS predstavio Level 10 M Advanced

Tt eSPORTS LEVEL 10 M advanced

Tt eSPORTS, gejming divizija Thermaltake-a, je predstavila novog člana Level 10 linije proizvoda – Level 10 M Advanced laserski gejming miš. Novi Level 10 M Advanced je unapređena verzija svog prethodnika, donoseći brojna poboljšanja. Napredak i revolucionarni dizajn je ostvaren iz dugogodišnje saradnje sa svojim sponzorisanim timovima i profesionalnim igračima.

Level 10 M Advanced u odnosu na svog predhodnika donosi bolju ergonomiju i komfor, unapređeni laserski senzor, potpunu 24-bitnu RGB podršku sa 16,8 miliona boja, Omron prekidače sa životnim ciklusom od 50 miliona klikova i 32-bitni ARM bazirani kontroler sa ugrađenom memorijom radi brze promene DPI-a i korišćenja macro profila.

 

 

Tt eSPORTS LEVEL 10 M advanced 01 T

 

32-bitni ARM kontroler obezbeđuje visoku tačnost i preciznost pokreta, dok će 64KB ugrađene memorije omogućiti čuvanje i korišćenje omiljenih makro i DPI profila u svakom trenutku. Avago 9800 senzor obezbeđuje precizno praćenje i prevođenje pokreta na skoro svakoj površini. Osetljivost se može podešavati u koracima od po 100 DPI i ide čak do 16000 uz propratni softver, a od predefinisanih profila tu su oni od 400, 800, 1600 i 3200 DPI.

 

Tt eSPORTS LEVEL 10 M advanced 02 T Tt eSPORTS LEVEL 10 M advanced 03 T

 

Level 10 M Advanced poseduje dugoživeće Omron prekidače sa životnim ciklusom od 50 miliona klikova, tako da vas nece izdati u trenutku kada je to najpotrebnije. Rešetkast dizajn sa gornje strane u obliku saća, omogućava da ruka diše i smanjuje znojenje dlanova tokom dugih igračkih sesija.

 

Tt eSPORTS LEVEL 10 M advanced 04 T Tt eSPORTS LEVEL 10 M advanced 05 T

Tt eSPORTS LEVEL 10 M advanced 06 T

 

Jedno od najvećih unapređenja je ergonomija. Level 10 M Advanced donosi redizajnirani desni i levi prstohvat uz upotrebu novog mat premaza radi udobnijeh korišćenja i smanjenja trenja prilikom pomeranja miša, a poseduje i podešavanje po visini tako da će odgovarati dobrom delu igrača na tržištu. Estetika nije zapostavljena i novi dizajn donosi potpunu 24-bitnu RGB podršku sa 16,8 miliona boja u tri posebno podesive zone: levi taster, skrol točkić i Tt eSports logo.

 

Tt eSPORTS LEVEL 10 M advanced 07 T

 

Sve napredne funkcije miša, kao što su pravljenje i čuvanje makro profila na internoj memoriji miša, podešavanje RGB osvetljenja i DPI profila, su dostupne preko unapređenog softvera.

 

 

Preporučena cena za novi Level 10 M Advanced laserski gejming miš je 69,99 dolara.

 

Izvor: Tt eSPORTS

 

Komentarišite na forumu