| Vesti | Hardver | Tt eSPORTS predstavio Challenger Edge tastaturu
Hardver

Tt eSPORTS predstavio Challenger Edge tastaturu

Tt eSPORTS Challenger Edge

Gejming divizija Thermaltake-a, Tt eSPORTS, je predstavila Challenger Edge membransku gejming tastaturu. Nova tastaura donosi brojne opcije koje će se dopasti gejmerima po pristupačnijoj ceni. Karakteristike koje odlikuju Challenger Edge su novi „floating keycap design“, prednja strana od crnog brušenog aluminjuma i 8 boja pozadinskog osvetljenja.

Neke od specijalnih opcija su mogućnost deaktivacije Windows tastera da bi se sprečilo slučajno pritiskanje, kao i mogućnost zaključavanja tastature kako bi se izbeglo slučajno pritiskanje tastera tokom čišćenja. Kvalitetni tasteri pravljeni tehnikom duplog ubrizgavanja su značajno otporniji i neće se izlizati i posle dužeg korišćenja.

Challenger Edge tastatura ne poseduje makro tastere, ali su sve komande za pozadinsko osvetljenje i napredne funkcije, kao i tasteri za multimediju, integrisane preko kombinacije Fn i F1-F12 tastera. Pozadinsko osvetljenje pored svojih 8 boja poseduje i 4 moda osvetljenja – Static, Pulse, Pulse Jumping i Spectrum Running.

 

Tt eSPORTS Challenger Edge 01

 

Svaki od tastera je proizveden specijalnom tehnikom duplog ubrizgavanja i doprinosi izdržljivosti, ali pospešuje prolazak svetlosti, tako da pozadinsko osvetljenje dolazi do izražaja.

 

Tt eSPORTS Challenger Edge 03 T Tt eSPORTS Challenger Edge 02 T

 

Kratak hod tastera i reginonalni N-Key rolover su dobar izbor za igre gde je potreban brz odgovor i istovremeno pritiskanje velikog broja tastera. Membranski tasteri koji su korišćeni imaju životni vek od 20 miliona okidanja.

 

 

Challenger Edge membranska gejming tastatura će biti dostupna po preporučenoj ceni od 39,99 dolara.

 

Izvor: Tt eSPORTS

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar