| Vesti | Hardver | TT 2019 Thermaltake CaseMod Invitational Balkan
Hardver Thermaltake

TT 2019 Thermaltake CaseMod Invitational Balkan

Čelnici kompanije Thermaltake su najavili da su u toku prijave za Thermaltake CaseMod takmičenje. Ono što je novina za ovo takmičenje jeste prilika da će i balkanski moderi dobiti priliku da se takmiče sa svojim modovima, rame uz rame sa učesnicima iz celog sveta.

Iz Thermaltake poručuju da su za ovu priliku obezbedili hardver na kome će najavljeni moderi imati priliku da pokažu svoje kreativne ideje i entuzijazam. Tema ovogodišnjeg 2019 Thermaltake CaseMod Balkan Invitational moding takmičenja je „Level 20 GT RGB Plus Edition“ (uključujući Pacific M360 Plus D5 Hard Tube Water Cooling Kit i DPS G RGB 750W Gold PSU).

Zadatak modera je da u posebnom vremenskom intervalu završe svoje build-ove, uz neograničen izbor proizvoda Thermaltake za modovanje i instaliranje. Takođe se od modera očekuje i da nedeljno obaveštavaju sve zainteresovane uz logove i fotografije, koje trebaju deliti i ažurirati na thread-ovima „2019 Thermaltake CaseMod Balkan Invitational“ u Tt Community najmanje jednom nedeljno u toku trajanja takmičenja.

Thermaltake će nagraditi najbolje modere sa odličnim nagradama, a modovanje mora biti gotovo do 18. marta 2019. godine. Nakon glasanja, pobednički build će doživeti premijeru na Taipei-ju za Computex 2019, ili bilo kom balkanskom eventu.

„Ovo takmičenje je odlična prilika da učesnici pokažu svoje najbolje ideje i puni potencijal. Ne samo da će raditi na sjajnom hardveru, već će i svojim učešćem doprineti ukupnom razvoju moding scene na Balkanu.“ – navodi se u saopštenju kompanije.

 

Izvor: Thermaltake

 

Komentarišite na forumu…