| Vesti | Hardver | GIGABYTE predstavio Radeon VII grafičku kartu
Hardver

GIGABYTE predstavio Radeon VII grafičku kartu

G

Kompanija GIGABYTE je najavila lansiranje Radeon VII HBM2 16G, najnovije Radeon VII grafičke karte koja je bazirana na nadograđenoj AMD „Vega“ arhitekturi druge generacije.

Radeon VII je opremljen sa 3840 stream procesorima, kao i 16GB HBM2 memorije.

Prema zvaničnom sajtu AMD-a, grafička karta Radeon VII omogućava igranje visokih performansi i vizuale visokog kvaliteta.

Iz kompanije navode da je dizajnirana da isporuči najbolje moguće performanse i odlično iskustvo tokom igranja najnovijih AAA, eSports, kao i Virtual Reality naslova, kao i tokom 3D renderinga, video obrade ili tokom zahtevnijih operacija.

Takođe navode da memory bandwidth od 1 TB/s i 4,096-bitni memorijski interfejs omogućuje teksture ultra-visokih rezolucija, hiper-realističnu okolinu, kao i realističnije karaktere.

AMD Radeon FreeSync tehnologija daje mogućnost gejmerima da im gejmplej teče fluidno, a pored toga AMD Radeon FreeSync 2 HDR tehnologija nudi bolje osvetljenje i volumen boja u poređenju sa sRGB.

AMD Radeon Softver sadrži podršku za Day-0 game driver i optimizacije za poboljšanje performansi. Igrači mogu bez problema uhvatiti i podeliti svoje nezaboravne trenutke i pobede u kombinaciji sa Radeon ReLive, kao i da nadgledaju performanse i informacije o PC sistemu uz AMD Link.

Kupovinom GIGABYTE Radeon VII HBM2 16G, igrači će dobiti AMD-ov „Raise the Game Fully Loaded“ bundle, koji uključuje besplatne PC verzije Resident Evil 2, Devil May Cry 5 i Tom Clancy’s Division 2.

 

G 01

 

Izvor: GIGABYTE

 

Komentarišite na forumu…