| Vesti | Hardver | Toshibini noviteti na IFA 2011 sajmu
Hardver

Toshibini noviteti na IFA 2011 sajmu

toshiba

Na sajmu IFA 2011 u Berlinu, Toshiba Europe GmbH prikazala je svoje najnovije inovacije u digitalnoj zabavi. Tu su se našli 3D televizori velike dijagonale, pristupačni modeli TV-a sa novim funkcijama, kao i vrlo tanak tablet – Toshiba AT 200 i još mnoštvo drugih proivoda.

 

 

„Toshiba prepoznaje da konzumiranje multimedije više nije ograničeno na domove korisnika, već je vitalni deo digitalnih života korisnika. Oni žele da uživaju u konzumiranju multimedije bilo gde i na ekranu koji odgovara njihovoj situaciji“, rekao Endi Bas (Andy Bass), podpredsednik Evropske prodaje i marketinga. „Kao ključni igrač u industriji digitalne zabave, Toshiba je posvećena ispunjenju ovih zahteva kroz napredni, raznovrsni portfolio. Naše ogromno kompanijsko iskustvo može da razvije i isporuči vrhunske proizvode koji pružaju izvanredan kvalitet slike, izuzetnu lakoću korišćenja, znatnu izdržljivost i sveobuhvatne mogućnosti deljenja sadržaja preko različitih kategorija uređaja“.

 

Uređaji koji nose DNK ‘Leading Innovation’

Pionirski rad na razvoju Toshibinih inženjera stvorio je nekoliko spektakularnih proizvoda u industriji digitalne zabave koji nose DNK Toshibine posvećenosti motou „Leading Innovation“ („Predvođenje inovacije“). Među njima je ZL2, prvi 139 cm (55 inča) 3D TV bez naočara na svetu koji je spreman za tržište.

 

Toshiba_AT200_1_T

 

Sa samo 7,7mm, Toshibin AT200 je među najtanjim 25,7cm (10,1 inča) tabletima na svetu. Ovaj ultralaki, ultratanki lider u stilu vrhunski je projektovan pomoću minijaturizovanih komponenti. On pruža mobilnost bez kompromisa po multimedijalne sposobnosti. Kada su razvijali Toshiba AT200, inženjeri iz TV i PC biznisa blisko su sarađivali i upakovali su niz multimedijalnih tehnologija visoke klase u tanki tablet PC, koje bi se uobičajeno našle samo u najskupljim televizorima.

 

Toshiba_AT200_2_T

 

Sa superlaganim i izuzetno tankim Toshiba Portégé Z830 Toshiba predstavlja još jedan vrhunac miniturizacije, dizajna i upotrebljivosti. Novi Ultrabook ima samo 15,9 mm i ima početnu težinu od 1,12 kg u zavisnosti od konfiguracije. Opremljen širokim izborom portova i interfejsa, uključujući puni RGB i LAN port, Portégé Z830 ne ostavlja ništa što bi vam nedostajalo dok ste u pokretu.

 

All-in-one zabava – kombinacija Toshibinog PC i TV umeća

Qosmio DX730 je još jedan dokaz Toshibine posvećenosti da pruži uređaje koji koriste Toshibino napredno kompjutersko i TV znanje: novi All-in-One PC ima stiliski ‘TV’ izgled, ali nudi i vrhunske kompjuterske karakteristike i TV mogućnosti. Korisnicima daje sve što im je potrebno kako bi zaista uživali u svom digitalnom životu – stilizovan, najsavremeniji centar zabave u kući za napredni multitasking i multimediju visoke definicije.

 

Pametan izbor sadržaja koji može da se deli preko uređaja

Kako bi korisnicima pružili jednostavan pristup širokom izboru kvalitetnog sadržaja i prvoklasnim uslugama dodatne vrednosti, Toshiba je stvorila Toshiba Places. Toshiba stalno poboljšava svoj sadržaj baziran na internetu i servisnoj platformi i sada pruža jednostavan pristup Music Place, Video Place, Social Place i mnogim drugim lokacijama sa PC-ja, TV-a i tablet PC-ja. „Sadržaj i usluge visokog kvaliteta koje Toshiba Places pruža savršeno dopunjuju Toshibin izvanredni portfolio uređaja digitalne zabave kako bi korisnicima pružili ono što oni zahtevaju“, rekao je Tomas Tekentrup (Thomas Teckentrup), generalni direktor, DN Divizija softvera i usluga.

 

Izvor: Toshiba

 

Komentarišite na forumu

 

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar