| Vesti | Hardver | Toshiba tablet AT100 stiže u Srbiju
Hardver

Toshiba tablet AT100 stiže u Srbiju

toshiba

Toshiba Europe GmbH je objavila da će njen najnoviji multimedijalni tablet računar biti dostupan u Srbiji početkom novembra 2011. godine. Nakon najave početkom 2011, ovaj uređaj će se zvati Toshiba AT100 i kombinovaće vodeći hardver sa Androidon verzije 3.1 kako bi njegove raznovrsne funkcije omogućile korisnicima da uživaju u brojnim doživljajima kao što su pretraživanje interneta, čitanje e-maila, gledanje HD filmova, čitanje elektronskih knjiga i e-novina i druženje sa prijateljima na društvenim mrežama.

 

AT_100_1

 

Idealan za korisnike koji žele da uživaju u kompletnim HD performansama na svom tabletu, Toshiba AT100 kombinuje NVIDIA Tegra 2 procesorsku tehnologiju sa Androidom 3.1, čime obezbeđuje i snagu i jednostavnu svakodnevnu upotrebu. Njegov HD kapacitivni displej od 25,7cm (10,1 inča) je idealan za gledanje filmova. Toshiba Resolution+ tehnologija za poboljšanje slike i inovativna tehnologija zvuka garantuju savršene multimedijalne performanse.

 

AT_100_5

 

Ekran osetljiv na dodir uređaja Toshiba AT100 omogućava jednostavno i intuitivno pretraživanje interneta i društveno umrežavanje. Wi-Fi konekcija daje pristup internetu, dok izdržljiva baterija obezbeđuje do 7 sati uživanja u emitovanju multimedijalnog sadržaja jednim punjenjem. Modernog dizajna i težine od samo 765 g, dovoljno je kompaktan da se nosi sa sobom i pruži savršen doživljaj upotrebe u pokretu. Integrisani USB i HDMI portovi takođe omogućuju fleksibilnost povezivanja sa uređajima i deljenje i čuvanje sadržaja. Pristup platformama Toshiba Places i Android Market omogućava korisnicima izbor od preko 250.000 aplikacija. Kamere sa prednje i zadnje strane takođe predstavljaju savršenu kombinaciju za mobilni video chat i visok kvalitet fotografija i video materijala.

 

AT_100_3

 

Asortiman dodatne opreme

Toshiba AT100 je kompatibilan sa nizom opcione dodatne opreme. Poklopac uređaja AT100, površine otporne na klizanje, u ponudi je u šest modernih boja, uključujući jabuka zelenu, blaženstvo lavande, fuziju maline, mesec plavu, nebo srebrnu i crnu. AT100 Multi-Dock sa HDMI konektorom za TV omogućuje korisnicima da sadržaj puštaju na HD televizoru sa širokim ekranom preko HDMI konekcije. Eksterna futrola, AT100 Cover, nudi zaštitu i služi i kao postolje za udobno kucanje i puštanje multimedijalnih sadržaja. Takođe su dostupna zamenska pakovanja baterija i AC adapteri.

 

AT_100_4

 

AT_100_2_T

 

Izvor: Toshiba

 

Komentarišite na forumu

 

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar