| Vesti | Hardver | Toshiba nastavlja akciju „Garancija bez obzira na sve“
Hardver

Toshiba nastavlja akciju „Garancija bez obzira na sve“

uvodna

Kao rezultat veoma uspešne kampanje “Garancija bez obzira na sve”, Toshiba je odlučila da produži ponudu ove dodatne garancije i tokom prvog kvartala 2012. godine. Toshiba kupcima svih Toshiba laptopa i tablet računara kupljenih u periodu od 1. januara do 31. marta 2012. nudi sigurnost u saznanju da bez obzira šta god da se dogodi njihovom proizvodu, oni su i dalje pokriveni u slučaju velikog broja nepredviđenih nesreća, nezaposlenosti ili krađe.

 

 

Toshiba nudi besplatnu opravku u slučaju nenamernog oštećenja, zamenski Toshiba laptop u slučaju krađe i novčanu nadoknadu kupcu u slučaju nezaposlenosti u okviru godinu dana od datuma kupovine, u skladu sa pravilima i uslovima kampanje “Garancija bez obzira na sve”, koji su detaljno navedeni na sledećoj lokaciji.

Ponuda važi od 1. januara 2012. do 31. marta 2012. i otvorena je za stanovnike Rumunije, Grčke, Kipra, Malte, Srbije i Slovenije. Toshiba laptop mora da bude kupljen u prethodno navedenim državama. Promocija je važeća samo u zemlji kupovine i samo za stanovnike odgovarajućih država.

Promocija je otvorena za sve stanovnike koji su stariji od 18 godina. Da bi registracija za GBONS bila važeća, mora da se obavi ne kasnije od nedelju dana po kupovini.

 

Izvor: Toshiba

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar