| Vesti | Hardver | Titan debituje sa novim CPU kulerom
Hardver

Titan debituje sa novim CPU kulerom

titan

Kada je u pitanju očuvanje vašeg procesora hladnim, neki koriste obične hladnjake sa ventilatorom za procesor koje sam CPU proizvođač preporučuje ili daje uz procesor. Ostali primenjuju drastičnije mere kako bi održavali svoj procesor što hladnijim kako bi radio ispravno prilikom overklokovanja koristeći razne kombinacije vodenih hlađenja. Većina korisnika će se odlučiti za jednostavniji izbor koji se ogleda u efikasnom hladnjaku u kombinaciji sa dobrim ventilatorom, kao što nudi kompanija Titan.

Titan je najavio svoj novi CPU hladnjak, a model će nositi ime TTC-NC25TZ. Ovaj CPU hladnjak je napravljen tako da stane na bilo koji AMD ili Intel procesor na tržištu ovih dana. Hladnjak je niskog profila, izdignut je samo 46mm, a ima četiri „heat-pipe“ od 6mm koji prave direktan kontakt sa bazom kako bi sprovodili što brže veću količinu toplote. Hladnjak podržava procesore do 130W TDP-a.

16586_1

Hladnjak je niskoprofilnog dizajna kako bi mogao da stane u manja i kompaktnija kućišta, a dolazi sa PWM ventilatorom koji automatski prilagođava brzinu obrtaja u odnosu na temperaturu procesora i tako proizvodi manje buke. Hladnjak ima dimenzije od 106x95x46mm, a ventilator je 80x80x15mm. Ventilator od 80mm je u mogućnosti da progura vazduh od 14.84 – 37.1 CFM i ima vek trajanja od 60 000h.

 

Izvor : tweaktown

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar