| Vesti | Hardver | Thermaltake proširio Toughpower iRGB PLUS liniju proizvoda
Hardver

Thermaltake proširio Toughpower iRGB PLUS liniju proizvoda

IRGB

Kompanija Thermaltake je proširila Toughpower iRGB PLUS liniju proizvoda uz Toughpower iRGB PLUS Gold Series – TT Premium Edition, koja sadrži tri modela: 1000W, 850W, kao i 750W.

Gold-sertifikovani proizvodi nude patentirani ultra-tihi Riing Duo 14 RGB ventilator sa 16.8 miliona boja i 18 prethodno instaliranih adresabilnih LED-ova, nudeći 14 opcija za osvetljenje.

Serija takođe nudi podršku za Thermaltake-ovu poznatu Smart Power Management PSU/PC platformu, tako da korisnici mogu kontrolisati osvetljenje i digitalno uređuju svoju napravu, bilo kada.

Toughpower iRGB PLUS Gold Series je takođe novi dodatak TT RGB PLUS Ecosystem-u, gde korisnici mogu kontrolisati osvetljenje i sinhronizovati RGB svetlosne efekte na njihovom TT RGB PLUS sistemu u par klikova ili putem glasovne kontrole.

Pored RGB osvetljenja, modularna napajanja nude premium japanske kondenzatore, Smart Zero ventilatore, <30m Vripple suppression, kao i stabilan izlazni napon za pouzdanost i tih rad.

Kroz DPS G PC APP i Mobile APP, za Riing Duo 14 RGB ventilator možete se opredeliti između 14 načina osvetljenja (Full lighted, Flow, RGB Spectrum, Ripple, Blink, Pulse, Wave, Cross, Firefly, Heartbeat, Stack, Roundabout, Swirl i Thermal), a možete i onemogućiti LED-ove. Svaki režim osvetljenja ima četiri opcije za brzinu svetlosti (Extreme, Fast, Normal, Slow).

 

IRGB 01

 

Aplikacije takođe dozvoljavaju korisnicima da daljinski prilagode RGB rasvetu za njihov ventilator na napajanju, pa čak i omogućiti da i LED bude sinhronizovan sa zvukom na kompjuteru. Svi šumovi, odnosno „ripple“-ovi su niži od 30mV za visoku stabilnost na +12V, +5V, ili +3.3V od 0 do 100% opterećenja, kako bi se omogućio kvalitetan rad.

Unutar ovih napajanja su zastupljeni kvalitetni japanski kondenzatori, a modularno napajanje nudi veliki izbor kablova za korisnike, dok se sistem napaja na povoljnom naponu. Ravni kabl olakšava upravljanje kablovima, umanjuje nered i povećava protok vazduha unutar kućišta. Toughpower iRGB PLUS Gold serija dolazi sa 32Bit-nom mikrokontrolerskom jedinicom (MCU) iz Microchip Technology.

32Bit MCU sadrži procesorsko jezgro, memoriju i programabilne ulazno/izlazne periferije. MCU može digitalno kontrolisati uređaje i procese, kao što su sistemi za kontrolu motora i kancelarijske mašine. Za Toughpower iRGB PLUS Gold seriju napajanje se navodi da pruža efikasnost do 90% u stvarnim uslovima opterećenja, obećavajući najniže gubitke snage.

Pored toga, ova serija je optimizovana za rad sa svim generacijama Intelovih procesora kako bi se postigla maksimalna ušteda energije. Toughpower iRGB PLUS Gold Series PSU-ovi će biti dostupni u januaru ove godine, uz desetogodišpnju garanciju.

 

Izvor: Thermaltake

 

Komentarišite na forumu…