| Vesti | Hardver | Thermaltake predstavlja Urban S31 Snow Edition
Hardver

Thermaltake predstavlja Urban S31 Snow Edition

Thermaltake Urban S31 Snow Edition

Posle standardne crne varijante kućišta iz Urban serije i to S31 modela o kojem smo ranije pisali, kompanija Thermaltake je predstavila i „snežnu“ varijantu istog modela – Urban S31 Snow Edition.

Celu Urban seriju karakteriše jednostavna i elegantna estetika, a kućišta su dizajnirana za korisnike koji traže visoke performanse i jednostavan, ali sofisticiran izgled kucišta.

 

 

Belo je u modi pa tako se i Urban serija pojavila u belom. Urban S31 je od sada dostupan i u belom izdanju sa srebrnim vratima, tj. u boji „golog“ aluminijuma.

 

Thermaltake Urban S31 1 T Thermaltake Urban S31 2 T

 

Vrata prednjeg panela Urban S31 kucišta su od brušenog aluminijuma, a iza njih se kriju 3 ODD i 6 HDD podeoka. Na gornjem delu prednje stranice se nalaze dva USB 3.0 priključka u kombinaciji sa dva USB 2.0 porta, HD audio priključcima za mikrofon i slušalice, kao i eksterni dock za 2,5″ i 3,5″ diskove. U prodaji su se našla dva modela, Urban S31 Snow Edition bez, i drugi Urban S31 Snow – Window sa bočnim prozorom.

 

Thermaltake Urban S31 3 T Thermaltake Urban S31 4 T

 

Urban S31 Snow Edition dolazi sa dva 120mm ventilatora, a korisnici imaju više mogućnosti za osmišljavanje ventilacionog sistema. ODD i HDD uređaji se lako instaliraju zahvaljujući novom “tool less” dizajnu.

 

Thermaltake Urban S31 7

 

Kućište bez prozora je opremljeno sa antiakustičnim sunđerom radi suzbijanja buke!

 

Thermaltake Urban S31 5 T Thermaltake Urban S31 6 T

 

Ovo kucište ima gumirane rupe za sprovođenje kablova i mogućnost instalacije vodenog hlađenja. Podržava mATX i ATX matične ploče i dugačke grafičke karte. Za detaljne specifikacije ovog modela možete pogledati oficijalni PDF fajl.

 

Izvor: Thermaltake

 

Komentarišite na forumu