| Vesti | Hardver | Thermaltake predstavlja Toughpower Grand Platinum Snow seriju napajanja
Hardver

Thermaltake predstavlja Toughpower Grand Platinum Snow seriju napajanja

uvodna

Kompanija Thermaltake, jedan od poznatijih proizvođača kućišta, napajanja i periferija za PC računare je danas predstavio ToughPower Grand Platinum Snow seriju napajanja. Prvi predstavnici iz nove serije koji će se naći u prodaji su modeli – ToughPower Grand Platinum Snow 600W, kao i ToughPower Grand Platinum Snow 700W.

 

 

Snow u imenu ove serije napajanja nam govori da su napajanja bele boje, dok nam Platinum govori da ova napajanja poseduju 80+ Platinum sertifikat. Ovo znači da su napajanja iz ove serije vrlo energetski efikasna tj. da je najmanja efikasnost oko 90% na naponu od 230V.

 

TT Grand Power 1 T

 

Oba napajanja poseduju jednu (single) +12V granu i model od 600W može da isporuči do 49A, a model od 700W do 58A na toj grani.

Ventilatori su prečnika 14cm, sa oblikom cveta, koji zajedno sa FanDelayCool tehnologijom omogućava efikasno hlađenje napajanja.

 

TT Grand Power 2 T

 

Unutrašnjost:

U unutrašnjosti su ugrađeni japanski kondenzatori, kao i poseban PCB, a urađen je i redizajn unutrašnjosti kako bi se smanjile temperature i povećala efikasnost.

 

unutrasnjost

 

Specifikacije:

 

spec600 Tspec700 T

 

Izvor: Thermaltake


Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar