| Vesti | Hardver | ThermalTake predstavlja Poseidon Illuminated mehaničku tastaturu
Hardver

ThermalTake predstavlja Poseidon Illuminated mehaničku tastaturu

ThermalTake Poseidon Illuminated Mechanical Gaming Keyboard

Tt eSPORTS predstavlja ultimativno igračko oružje

 

Razvojni timovi ThermalTake-a u poslednje vreme dosta vremena provode za radnim stolom kako bi zadovoljili potrebe e-sport populacije, odnosno PC igrača. Pre par dana Tt je najavio POSEIDON Illuminated gaming tastaturu.

Već ranije smo bili svedoci predstavljanja tastatura sa mehaničkim tasterima, neke smo i testirali, pa se i Tt odlučio za taj korak, a sasvim je bilo za očekivati da će koristiti kvalitetne, ali ne previše skupe Cherry MX tastare.

Telo tastature je od ABS konstrukcije, a Tt tvrdi da ni pod najjačim “naletima nervoze” neće doći do savijanja tastature pod šakama.

 

 

POSEIDON Illuminated tastarura nam već iz imena govori da poseduje pozadinsko osvetljenje. U pitanju je plug and play uređaj koji ne dolazi sa propratnim softverom niti ga poseduje.

 

ThermalTake Poseidon Illuminated Mechanical Gaming Keyboard 1 T

 

Kao što smo već naveli Tt POSEIDON Illuminated poseduje Cherry MX Blue prekidače. Sa LED osvetljenjem ispod kapice tastera, ova tastatura poseduje četiri nivoa osvetljenja – podešava se kombinacijom Fn (function) + F11/F12 tastera.

 

ThermalTake Poseidon Illuminated Mechanical Gaming Keyboard 3 T

 

Tasteri su tako konstruisani da mogu da izdrže minimum 50 miliona klikova.

 

ThermalTake Poseidon Illuminated Mechanical Gaming Keyboard 2 T

 

Takođe postoji i “N-Key Rollover” – podrška koja donosi igračima mogućnost da pritisnu više tastera istovremeno bez da dođu u situaciju da neki ne odreaguje.

 

ThermalTake Poseidon Illuminated Mechanical Gaming Keyboard 4 T

 

Takođe, tu je i podrška za multimedijalne tastere – Fn (function) + F1-F7 tasteri. Recimo možete smanjiti zvuk dok ste u igri bez potrebe da minimizirate bilo šta. Pored toga, tu je i uvek korisna funkcija isključivanja Windows tastera, a to PC igrači znaju da cene.

 

ThermalTake Poseidon Illuminated Mechanical Gaming Keyboard 5

 

Video:

 

 

Preporučena maloprodajna cena Tt eSPORTS Poseidon Illuminated modela je oko 69,99 američkih dolara, a očekuje se da će biti dostupna širom sveta u oktobru ove godine.

 

 

Izvor: ThermalTake esports

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar