| Vesti | Hardver | Thermaltake predstavio Water 3.0 Ultimate
Hardver

Thermaltake predstavio Water 3.0 Ultimate

Thermaltake Water 3.0 Ultimate

Thermaltake je ovih dana predstavio Water 3.0 Ultimate, All-In-One sistem vodenog hlađenja sa 360mm radijatorom, što će entuzijasti znati da cene.

Thermaltake Water 3.0 Ultimate je univerzalan, lako se ugrađuje i održava tako da je idealan izbor onih koji žele dobro vodeno hlađenje, bez potrebe da stalno razmišljaju o njemu.

Bakarna baza ubrzava sprovođenje toplote, a pošto je sistem unapred napunjen rashladnom tečnošću nećete morati razmišljate o punjenju isl. Tu je i veliki 360mm radijator, koji podržava ugradnju do 6 ventilatora prečnika 120mm radi efikasnije disipacije toplote.

 

Thermaltake Water 3.0 Ultimate 1 Thermaltake Water 3.0 Ultimate 2

 

Tri PWM ventilatora prečnika 120mm, čija se brzina može kretati od 1000-2000 RPM-a, su idealni za ovakav sistem, jer korisniku omogućavaju idealnu kontrolu između performansi i buke. Kvalitetna i pouzdana pumpa obezbeđuje maksimalnu cirkulaciju vode, a cev je tako izrađena da sprečava isparavanje tj. smanjuje gubitak rashladne tečnosti, tako da dopunjavanje gotovo da nije ni potrebno.

 

Thermaltake Water 3.0 Ultimate 3 Thermaltake Water 3.0 Ultimate 4

 

Prema navodima iz Thermaltake-a, Water 3.0 seriju AiO sistema vodenog hlađenja (Ultimate, Extreme, Pro i Performer) karakteriše laka ugradnja, kao i održavanje, a pritom zauzima minimum prostora u kućištu, što ćemo i proveriti ako i kada nam Water 3.0 modeli dođu na test.

 

Izvor: Thermaltake

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar