| Vesti | Hardver | Thermaltake predstavio TOUGHFAN 12 i 14 White ventilatore
Hardver Thermaltake

Thermaltake predstavio TOUGHFAN 12 i 14 White ventilatore

TOUGHFAN 12/14 High Static Pressure Radiator Fan White su novi ventilatori iz kompanije Thermaltake, za koje čelnici navode da su tu kako bi dodali stila originalnoj TOUGHFAN seriji, pored postizanja superlativnih rezultata za hlađenje. TOUGHFAN 12/14 White poseduje ventilator visokog statičkog pritiska sa PWM kontrolom, omogućavajući ventilatoru da radi pri maksimalnoj radnoj brzini do 2000 obrtaja u minuti dok održava nizak nivo buke od samo 22.3 dBA.

Središnji deo TOUGHFAN 12/14 je napravljen od potpuno čeličnog i bakarnog kućišta koje ojačava osovinu, što može pomoći da se poboljša stabilnost i izdržljivost, kao i niži nivo buke dok ventilator radi. Gumeni jastučići protiv vibracija pričvršćeni za uglove takođe pomažu prigušivanju vibracija i štite ventilator, kao i kućište.

Osim toga, optimizovani hidraulični ležaj druge generacije omogućava mazivu da se koncentriše na podmazivanje kritičnih oblasti, bolje smanjuje trenje i dalje produžava životni vek ventilatora. Lopatica ventilatora je napravljena od tečnih kristalnih polimera (LCP) jedinjenja koja su veoma otporna na zatezanje; njihov nizak koeficijent toplotnog širenja može smanjiti vibracije ventilatora pri opterećenju u punoj brzini.

Lopatice ventilatora White Edition su u svetlosivoj boji sa bisernim odsjajem. Ukoliko se odlučite za TOUGHFAN 12/14 High Static Pressure Radiator Fan White, ovi ventilatori nude dve godine garancije.

 

Izvor: Thermaltake

 

Komentarišite na forumu…