| Vesti | Hardver | EK Water Blocks predstavio EK-Quantum Torque Micro ugaone fitinge za SFF računare
Hardver EKWB

EK Water Blocks predstavio EK-Quantum Torque Micro ugaone fitinge za SFF računare

Iz kompanije EKWB stiže novi dodatak liniji Quantum Torque fitinga sa mikro rotacionim adapterima koji su namenjeni onima koji konstruišu SFF računare i kućišta gde je prostor neophodan. EK-Quantum Torque Micro Rotary 90° su muško-ženske međukonekcije od 90 stepeni.

Njihova rotirajuća funkcija omogućava im da se rotiraju oko jedne ose za 360 stepeni. Koriste se prvenstveno u skučenim prostorima ili kada estetika izgradnje builda zahteva niskoprofilne fitinge i adaptere. Ova mikro rotirajuća serija za 90° sastoji se od 5 različitih modela sa različitim završnim obradama.

Sa ukupnom instaliranom visinom od samo 21 mm, Torque Micro Rotary mogu da se instaliraju na teško dostupnim mestima. Svi su CNC mašinski obrađeni od mesinga sa visokokvalitetnim O-prstenovima za zaptivanje.

Dolaze u sledećim završnim obradama – Black Nickel, Nickel, Gold, Satin Titanium kao i Black. Baza fitinga se proteže kroz otvor na gornjoj strani gde se mora koristiti imbus ključ od 6 mm da bi se učvrstio na mestu.

Kada se pričvrsti, telo okova može slobodno da se okreće u bilo kom smeru. Muški G1/4″ navoj je ušrafljen u željeni otvor, a potpuno rotirajući spoj omogućava da ženski G1/4″ priključak bude usmeren u bilo kom vertikalnom pravcu.

Zahvaljujući tome možete instalirati komponente u veoma bliskoj blizini. Preporučene maloprodajne cene su 12.40 Evra (Black Nickel, Nickel), 13.40 Evra (Black), 14.40 Evra (Satin Titanium), kao i 19.90 Evra (Gold).

 

Izvor: EKWB

 

Komentarišite na forumu…