| Vesti | Hardver | Thermaltake predstavio Riing Trio 12 RGB ventilator
Hardver

Thermaltake predstavio Riing Trio 12 RGB ventilator

Iz Thermaltake-a nam je stigao Riing Trio 12 LED RGB Radiator ventilator iz TT Premium Edition.

U pitanju je nova serija ventilatora i novi član TT RGB PLUS ekosistema.

Riing Trio obezbeđuje LED osvetljenje i prilagođavanje brzine ventilatora preko Thermaltake-ovog patentiranog TT RGB PLUS softvera i TT AI kontrole glasa.

Počevši od kraja trećeg kvartala 2018, Riing Trio će i zvanično podržavati Amazon Alexa.

Kada se priča o strukturi ventilatora, Riing Trio poseduje PWM kontrolisan 120mm-tarski high-static pressure ventilator, kao i tri nezavisna LED prstena uz 16.8 miliona boja koji su prethodno instalirani uz trideset adresabilnih LED-ova.

 

TT 01 T TT 02 T

 

Takođe, hidraulični ležajevi i dizajn lopatica ventilatora omogućuju povoljne performanse hlađenja i tih rad. Kao i do sada, možete pratiti performanse ventilatora, podesiti brzine ili podešavati svetlosne efekte uz odgovarajući TT RGB Plus softver i aplikaciju.

Riing Trio 12 RGB poseduje 30 adresabilnih LED-ova, uniformnu boju i osvetljenje, a ugrađeni LED prsten može obojiti vaš interfejs uz 16.8 miliona boja.

Kontroler je dizajniran uz DIP prekidač na zadnjoj strani, tako da možete podesiti broj za svaki kontroler sa lakoćom, a možete dodati do pet uređaja na jedan svetlosni kontroler, kao i do šestnaest kontrolera na softver.

PWM kontrolisan ventilator od 120mm uz dizajn od devet lopatica je izgrađen tako da bi generisao bolji protok vazduha, bez kompromisa prema nuđenju ultra-tihe operacije.

Hidraulični ležaj se samostalno podmazuje sa supstancom koja redukuje trenje, i koja pomaže pri tišoj operaciji uz poboljšanje termalne efikasnosti. Poklopac sprečava izlivanje tečnosti i pomaže pri produžavanju radnog veka.

 

TT 03 T TT 04 T

 

Izvor: Thermaltake

 

Komentarišite na forumu…