| Vesti | Hardver | Thermaltake predstavio novu Riing Plus LED RGB seriju ventilatora
Hardver

Thermaltake predstavio novu Riing Plus LED RGB seriju ventilatora

Thermaltake Radiator

Thermaltake je pre nekoliko dana pokazao najnoviji Riing Plus RGB ventilator iz njihove Premium serije na COMPUTEX 2017 sajmu u Nangang salonu u Taipeju, Tajvanu.

Riing Plus RGB ventilatori imaju visok statički pritisak, a dostupni su u 120 ili 140mm varijanti, u koje su implementirani LED prstenovi sa 16,8 miliona boja, kao i 12 direktno dostupnih i komandujucih LED-ova. Karakteristike kao sto su optimizovane lopatice rotora i hidraulični ležaji bi trebalo da pruže odlične performanse hlađenja i ultra-tihi rad.

Korisnici će takođe moći da prate performanse ventilatora, menjati im brzine, i upravljati svetlom uz pomoć prateće Thermaltake aplikacije putem svog računara ili telefona. Funkcije unutar aplikacije omogućuju korisnicima da personalizuju boje za svaki od LED-ova, i takođe daju širok dijapazon svetlosnih šema, kao sto su Sound Control, Ripple i RGB Spectrum. Svetla cak i mogu da se usklade sa temperaturom CPU-a tako što koriste Thermal Mode. Još neke od funkcija prisutne u softveru su Color Palette, LED Brightness, brzina okretanja elise, PWM mod i praćenje temperature CPU-a.

Neke od karakteristika na koje je stavljen akcenat su:

Patentirani LED dizajn – Sa 12 dostupnih i komandujućih LED-ova i dobrom svetlosnom pokrivenošću kao i paletom boja, implementirani LED prsten može da projektuje preko 16,8 miliona boja.

Prateći Riing Plus RGB softver (aplikacija za telefon + kompjuter) – Uz ovu aplikaciju može se pratiti rad elisa, podesiti brzina okretanja, i promeniti svetlosni efekti. Softver takođe sadrži veliki broj podešavanja za elise koji omogućuju korisnicima da podese svoje ventilatore na „tiho“ ili „performanse“ podešavanje. Osim što se elise ventilatora pokreću optimalnom RPM brzinom, korisnici mogu sami da odrede brzinu, i da budu blagovremeno upozoreni kad uređaj ima problema sa funkcionisanjem.

 

Thermaltake Radiator 01 T Thermaltake Radiator 02 T Thermaltake Radiator 03 T

 

Digitalno upravljanje kulerom – Svaki kontroler na kuleru je opremljen sa DIP prekidačem otpozadi. Samim tim, korisnici mogu da podese broj za kontrolor mnogo lakse, čak do 5 elisa mogu da se manualno podese.

Nine Fan Blade dizajn – Ovaj tip dizajna karakteriše mogućnost da Riing Plus LED RGB provodi više vazduha, a da ne pravi kompromis na tišinu pri radu.

 

Thermaltake Radiator 04 T Thermaltake Radiator 05 T Thermaltake Radiator 07 T

 

Sistem anti-vibracije – Gumena podloga omogućuje upotrebu ventilatora bez muke, i pruža čak do 80% zaštite.

 

Thermaltake Radiator 08

 

Hidraulični ležaj dizajniran da redukuje buku – Poklopac sprečava curenje maziva i produžava životni vek uređaja.

 

Izvor: Thermaltake

 

Komentarišite na forumu