| Vesti | Hardver | Thermaltake predstavio Level 20 RGB Razer Green Gaming tastaturu
Hardver Thermaltake

Thermaltake predstavio Level 20 RGB Razer Green Gaming tastaturu

Thermaltake je predstavila Razer Green mehaničku tastaturu koja je konstruisana od vrhunskog aluminijumskog top plate-a i lebdećim dizajnom tastera.

Level 20 RGB Razer Green Gaming tastatura nudi 16.8 miliona pravog RGB osvetljenja preko RGB zona sa prednje strane i sa tri strane, pružajući ogromnih pregršt svetlosnih efekata.

Kompatibilna je sa svim Thermaltake TT RGB PLUS napajanjima, tečnim hlađenjem, ventilatorima kućišta i LED trakama, što omogućava entuzijastima da bezopasno sinhronizuju sve RGB boje sa svim Thermaltake kompatibilnim linijama proizvoda za još veću koordinaciju boja.

Pored toga, Level 20 RGB tastatura za igranje dolazi sa ekskluzivno dizajniranom aplikacijom za pametne telefone / tablete koja sadrži mnoštvo jedinstvenih funkcija koje uključuju: AI glasovnu kontrolu za pristup svetlosnim funkcijama i esencijalnim makroima, patentirani virtuelni kontroler (VGC) za zaista jedinstveno iskustvo mobilnog igranja i praktičnu funkciju virtuelne tastature za svakodnevne zadatke.