| Vesti | Hardver | Thermaltake predstavio Core P5 TG Ti Edition ATX kućište
Hardver

Thermaltake predstavio Core P5 TG Ti Edition ATX kućište

P5

Thermaltake je predstavio Thermaltake Core P5 Tempered Glass Ti Edition ATX Wall-Mount kućište, koji predstavlja nadogradnju na prethodnika Core P5.

Opremljen je 5 mm-tarskim panelima od kaljenog stakla plus pločama od nerđajućeg čelika za siguran mehanizam, četiri USB 3.0 porta za prenos podataka, postolje za matičnu ploču i potpuno modularni dizajn koji omogućava fleksibilnost za postavljanje postavki na 3 načina (zidno, horizontalno i vertikalno) dualne GPU lokacije za postavljanje (horizontalne i vertikalne) i lokacije za postavljanje komponenti za tečno hlađenje.

Praktikovanjem i ugrađivanjem ideje „pokreta kreatora“ kao i 3D štampanjem, Thermaltake je odlučio da dizajnira kućište sa otvorenim okvirom za panoramsko razgledanje kako bi bilo ko mogao da pristupi i kreira svoje modove, kao i da odštampa svoje sopstvene ideje korišćenjem dostupnih komponenti za tečno hlađenje i priručnike.

Paneli od kaljenog stakla imaju debljinu od 5 mm, dok prošireni stakleni prozori omogućavaju korisnicima da u potpunosti prikažu svaku RGB komponentu sistema. Core P5 TG Ti je dizajniran za korišćenje na tri različita načina: postavljanje na zid, vertikalno i horizontalno. Pritom omogućava prilagođavanje kućišta za najbolju prezentaciju dok istovremeno obezbeđuje izuzetne performanse hlađenja.

 

 

P5 01 T P5 02 T

 

Korisnici mogu da ga postave na zid kao dekoraciju, ponesu ga sa sobom ma gde god krenuli i prikazuju svoje build-ove vertikalno ili horizontalno. Korisnicima je dozvoljeno da slobodno izgrade sistem od osnove sa datim modularnim panelima, regalima, zagradama i pred-dizajniranim montažnim array-ovima. Sa modularnim dizajnom za demontažu (Dismantlable Modular Design – DMD), instalacija je jednostavna i neće više biti nedostupnih uglova ili praznina.

Core P5 TG Ti nudi fleksibilne opcije montiranja matične ploče sa ležištem za njenu podršku. Korisnici mogu da izaberu način na koji žele da prikažu matičnu ploču, bilo da je vertikalno ili horizontalno radi izvanrednih performansi hlađenja. Panel je dizajniran sa četiri USB 3.0 porta za prenos podataka zajedno sa HD mikrofonskim i priključcima za slušalice, da bi omogućio direktan pristup kada je to potrebno.

Core P5 TG Ti je uvrstio I kablovski adapter za I/O USB port sa USB 3.1 i USB 2.0 konektorom za prilagođavanje različitih USB postavki matične ploče. Dizajniran za high-end gejming sistemsku kompatibilnost, Core P5 TG Ti podržava matične ploče do standardnog ATX-a, tower CPU hladnjak maksimalne visine do 180mm i dvojni produžni slot za VGA dužine do 320mm bez rezervoara.

Dalje, modularne fioke za diskove omogućavaju korisnicima da jednostavno instaliraju do četiri uređaja za skladištenje od 3.5 „/2.5“. Korisnici mogu ukloniti ležišta uređaja kako bi dobili maksimalan prostor za upravljanje kablovima do 45mm. Core P5 TG Ti ima sposobnost da isporuči efikasno hlađenje i omogućava korisnicima da izgrade kompletno termalno rešenje, uključujući DIY/AIO sisteme za tečno hlađenje i sisteme hlađenja vazduhom.

Podržava ili radijator za tečno hlađenje do 480mm, ili 140mm ventilator sa dugačkom grafičkom kartiom u isto vreme.

 

P5 03 T P5 04 T

 

Izvor: Thermaltake

 

Komentarišite na forumu…