| Vesti | Hardver | Cooler Master predstavio Accessories liniju proizvoda
Hardver

Cooler Master predstavio Accessories liniju proizvoda

CM

Stigla je nova linija Accessories proizvoda iz Cooler Master-a, koja donosi podloge za miša otporne na vodu, odmaralište za ruku, kao i alate za održavanje tastature.

Nove podloge za miševe i odmarališta za ruke su dostupne u veličinama koje rangiraju od malih do extra velikih i svaku krasi Cooler Master logo.

Podloge, MP510 i Wrist rest-ovi WR530, su alati koji su dizajnirani za gejmere koji žele najbolje moguće igračko iskustvo.

„Stalno tragamo za novim načinima da ponudimo igračima vrhunske linije alata za svoje igračko iskustvo, tako da smo uzeli fabric podloge za miš i odmarališta za dlanove i kreirali ih za korak dalje.

Vodootpornost se činila kao logičan način da nastavimo, tako da nećete imati briga ukoliko prospete nešto“, kaže Bryant Nguyen, generalni direktor za periferije.

 

CM 01 T CM 02 T CM 03 T

 

MP510 poseduje tkaninu Cordura, gumenu podlogu i ljubičasti sjajni logotip. Površina tkanine Cordura je optimizovana za visoku tačnost i kontrolu. Zahvaljujući svojoj gumenoj podlozi i vodootpornim kvalitetima, tegobe ako prospete nešto su problemi prošlosti. Između površine otporne na abraziju i preciznog šivenja, ove podloge za miševe su izgrađene radi što veće izdržljivosti.

Kako bi ste se odmorili nakon napornih igračkih sesija, tu su WR530 wrist rest-ovi, koji su specijalno dizajnirani za Cooler Master-ovu MasterKeys seriju, ali univerzalni su dovoljno da se usklade za većinu tastatura. Ultra-mekano jastuče od pene pomaže pri optimalnoj udobnosti.

WR530 se sastoji od tkanine sa niskim trenjem uz vodonepropustni premaz za zaštitu od iritacije i neprijatnih mirisa, dok gumirana osnova sa pametnim uzorcima sprečava klizanje. Na kraju imamo i set za održavanje tastature Cooler Master MasterAccessory, sa O-prstenovima za prigušeni zvuk, alatom za izvlačenje tastera, kao i dodatkom za čišćenje.

 

Izvor: Cooler Master

 

Komentarišite na forumu…