| Vesti | Hardver | Thermaltake predstavio Alexa podršku za Riing Plus i Pure Plus
Hardver

Thermaltake predstavio Alexa podršku za Riing Plus i Pure Plus

Thermaltake je predstavio TT RGB PLUS ekosistem kome je omogućena podrška za Amazon Alexa.

Svi TT RGB Plus proizvodi kao što su Riing Plus 12/14/20 LED RGB ventilatori i Pure Plus 12/14 LED RGB radijatorski ventilatori dolaze sa integracijom Amazon Alexa, omogućavajući korisnicima da prilagode modove osvetljenja i brzinu ventilatora dajući glasovne komande Alexa-powered uređajima.

Pored postojećih funkcija, TT RGB Plus ekosistem je takođe razvio ekskluzivne efekte za Amazon Alexa Skill-ove.

„Weather Mode“ nudi korisnicima šareni način upoznavanja sa trenutnim vremenom na određenoj lokaciji.

Korisnici mogu jednostavno pitati Alexu o vremenu u velikom gradu, a Riing Plus i Pure Plus LED RGB radijatorski ventilatori će odgovoriti s osvetljenjem koja odgovara vremenskim uslovima lokacije.

Thermaltake kombinira patentiranu LED lampu sa modernom tehnologijom kako bi se pružilo povoljno iskustvo hlađenja računara sa Thermaltake Riing Plus 12/14 LED RGB Radiator Fan TT Premium Edition.

 

TT 01

 

U pitanju je 120/140mm ventilator visokog statičkog pritiska sa patentiranim 16,8 miliona LED prstenom i 12 adresabilnih LED-a, Riing Plus 12/14 RGB sadrži kompresione lopatice, hidraulički ležaj i digitalni regulator osvetljenja, a može se kontrolisati i patentiranim TT RGB PLUS softverom i AI interaktivnom kontrolom glasa.

Thermaltake Riing Plus 20 RGB je specijalno napravljen za one koji traže 200mm PWM ventilator sa najboljim mogućim protokom vazduha, tih rad i prilagodljivo RGB osvetljenje.

U ponudi su kompresione lopatice, hidraulični ležaj i patentirani LED prsten u 16,8 miliona boja sa 12 adresabilnih LED lampica. Na kraju, specijalno dizajniran za mainstream tržište, Thermaltake Pure Plus 12/14 RGB poseduje kompresione lopatice, hidraulički ležaj i 16.8 miliona LED prstenova sa 9 adresabilnih LED-a.

 

Izvor: Thermaltake

 

Komentarišite na forumu…