| Vesti | Hardver | EVGA najavila matične ploče X299 MICRO ATX 2
Hardver

EVGA najavila matične ploče X299 MICRO ATX 2

EVGA

X299 MICRO ATX 2 je redizajnirana mATX ploča iz EVGA koja je kreirana da podrži snagu, performanse i hlađenje neophodne za napajanje Intel-ovog i5 / i7 / i9 CPU-a za X299 čipset.

Sa 14-faznim dizajnom snage, gustim VRM heatsink-om/ventilatorom, dva 8-pinska EPS konektora za napajanje, dodatni 6-pinskim PCIe konektorom za napajanje i spoljnim BCLK, ova matična ploča je kreirana sa fokusom na entuzijaste koji žele maksimalnu snagu u malom form faktoru.

X299 MICRO ATX 2 podržava postojeće standarde skladištenja, uključujući M.2 NVMe, Intel Optane, Intel VROC i SATA 6Gb/s kako bi pružio što brži pristup vašim podacima, dok Intel Dual-Band WIFI/BT i Intel i219V Gigabit NIC vas drži povezanim.

Novi EVGA GUI BIOS je redizajniran tako da nudi najbolje moguće performanse i jednostavna poboljšanja.

 

EVGA 01 T EVGA 02 T

 

Postavke overclock-a se ažuriraju on-the-fly, tu je i ugrađen stres test, ili možete dopustiti da EVGA OC Robot obavi overclock za vas. Nakon toga nam dolazi 14-fazni digitalni VRM sa aktivnim hlađenjem.

Ova ploča poseduje VRM i sistem hlađenja koji vam omogućava da pomerate najmoćnije Intel Core procesore i9 iz X serije do krajnjih granica. EVGA X299 Micro ATX 2 poseduje integrisani WiFi modul koji sadrži Intel AC8265 WiFi/BT.

Sve što treba da uradite jeste da dodate bežične antene i uživajte u što većim brzinama WiFi.

 

EVGA 03 T EVGA 04 T

 

Izvor: EVGA

 

Komentarišite na forumu…