| Vesti | Hardver | Thermaltake-ovi proizvodi na COMPUTEX 2018
Hardver

Thermaltake-ovi proizvodi na COMPUTEX 2018

Thermaltake COMPUTEX

Kompanija Thermaltake je pripremila širok dijapazon proizvoda i tehnologija koje su predstavljene na ovogodišnjem COMPUTEX 2018 u Taipeiju.

Za početak, imali smo prilike da vidimo kako je predstavljena dugoočekivana Level 20 Full Tower, kao i Level 20 GT RGB Full Tower serija kućišta na Thermaltake press konferenciji na otvaranju COMPUTEX.

Direktor Thermaltake-a Kenny Lin, je takođe imao prilike da predstavi TT RGB PLUS Ecosystem, i demonstrirao TT AI Voice Control funkciju.

Dvanaest top modera iz Thermaltake Modding Fighting Championship kao i iz CaseMOD komune su imali priliku da prikažu svoja umetnička dela: Alex, Mike Peteryns, Chaipoj, Erik, Mathieu, Michael, Mhike, Tim, Peter, Siwasak, Suchao, kao i Jesse.

Takođe, čelnike Thermaltake je posetio i vice predsednik Tajvana, Chen Chien-jen, kome se direktor ove kompanije, Kenny Lin obratio:  „Danas sam ponosan što kažem da je Thermaltake prvi na svetu koji uključuje najnovije industrijske trendove AI tehnologije i Sync tehnologije za računarski hardver i gejmerske periferije. Zato je naša marketinška ideja za ovu godinu – SyncALL, Recite „Hello TT“. Sinhronizujte sve proizvode kompanije Thermaltake zajedno i recite „Hello TT“ putem glasovne kontrole.“

 

Thermaltake COMPUTEX 01

 

Thermaltake je uveliko počeo da streamuje predstavljanja novih proizvoda, kao i intervjue sa samim moderima na Facebook strani do 8. juna, kao i na YouTube kanalu za one koji nisu u mogućnosti da posete COMPUTEX 2018. Kako se bliži dvadesetogodišnjica Thermaltake-a, razvojni tim je na umu imao koncept dizajna šasije koji je inspirisan vizijom o kreiranju funkcionalnog i estetski privlačnog kućišta.

Aluminijumska Level 20 serija je kompatibilna sa najnovijim PC hardverom, AIO i DIY rešenjima za tečno hlađenje, a poseduje i aerodinamičnu strukturu trojnih komora kako bi se optimizovao prostor i postigla što bolja ventilacija. U ponudi je i 4mm-tarsko kaljeno staklo koje je tu kako bi se omogućila istrajnost kućišta i korisnicima dao uvid u svoje komponente.

Što se tiče Level 20 GT RGB edicije, ona nudi 5mm-tarsko kaljeno staklo uz swing-door dizajn, a uz high-end rešenje, kućišta nude podršku za matične ploče do E-ATX, kao i patentirani rotacioni dizajn PCI-E bracket-a za dualno/trostruko GPU mount-ovanje.

 

Thermaltake COMPUTEX 02 T Thermaltake COMPUTEX 03 T Thermaltake COMPUTEX 04 T

 

Takođe, prvi put pred posetioce je predstavljena linija proizvoda poput Riing Trio 12 RGB Radiator Fan TT Premium Edition, Pacific CL serija bakarnih radijatora, Toughpower Grand RGB Gold serija (RGB Sync Edition) analognih napajanja, kao i Toughpower iRGB PLUS Gold Series napajanja.

Među ostalim proizvodima koji su bili predstavljeni na štandu su i Pacific M serija D5 Hard Tube kompleta za vodeno hlađenje, Toughpower GX1 Gold serija analognih napajanja, Tt eSPORTS TT Premium X1 RGB Cherry MX gejmerska tastatura, Tt eSPORTS NEMISIS Switch optički RGB gejming miš, Tt eSPORTS SHOCK PRO RGB 7.1 gejming headset, Tt eSPORTS DRACONEM RGB Touch ID podloga za miš, kao i LUXA2 EnerG Bar Notebook Power Series.

Thermaltake Level 20 Full Tower kućište, View 71 Tempered Glass Edition Full Tower kućište, Tt eSPORTS IRIS Optical RGB gejming miš, kao i Draconem RGB Hard Edition podloga za miš su osvojili 2018 COMPUTEX d&I nagradu.

 

Thermaltake COMPUTEX 05 T Thermaltake COMPUTEX 06 T Thermaltake COMPUTEX 07 T

 

 

 

Izvor: Thermaltake

 

Komentarišite na forumu