| Vesti | Hardver | Thermaltake NiC kuleri
Hardver

Thermaltake NiC kuleri

Thermaltake NiC Coolers

NiC seriju CPU kulera krasi potpuno novi dizajn kojeg karakteriše uzan “toranj”, 120mm VR/PWM ventilator, bolja kompatibilnost sa visokim ram hladnjacima i precizna kontrola brzine ventilatora.

Thermaltake Vas ovom prilikom detaljno upoznaje sa svojom najnovijom NiC serijom procesorskih kulera, koja broji četiri člana. Iza skraćenice NiC stoje reči „non-interference cooler“, dakle kuleri koji su u potpunosti kompatibilni sa visokim ram hladnjacima.

Modeli NiC serije su F3, F4, C4 i C5 i uz njih će napredni korisnici neometano moći da popune sve svoje RAM slotove sa overklokerskim modulima.

 

 

 

Thermaltake NiC Coolers 2 T

Novi NiC kuleri pokrivaju široke potrebe i u zavisnosti od potencijalnog overkloka i TDP-a, možete birati sledeće modele: F3 – 160W, F4 – 180W, C4 – 200W ili C5 – 230W. Baze od kulera su od niklovanog bakra, odnosno Direct Contact cevi i koriste od 3 do 5 heatpipe-ova 6mm debljine. U zavisnosti od potreba, korisnici se mogu opredeliti za model sa jednim, odnosno dva fabrički montirana ventilatora.

 

Thermaltake NiC Coolers 4 TThermaltake NiC Coolers 5 T

 

Specijalno dizajnirani zakrivljeni aluminijumski listići debljine 0,4mm omogućavaju bolji protok vazduha kroz rebra. F3 je opremljen sa jednim, a F4 sa dva 120mm PWM ventilatora koji imaju raspon brzine od 800 do 1600 obrtaja u minuti. C4 i C5 imaju manuelnu kontrolu obrtaja kroz mali potenciometar koji omogućava podešavanja između 1000 i 2000 obrtaja.

 

Thermaltake NiC Coolers 3 T

 

Više detalja o kulerima možete pronaći ako pratite sledeće linkove:

NiC F3

NiC F4

NiC C4

NiC C5

 

Izvor: Thermaltake

 

Komentarišite na forumu…