| Vesti | Hardver | Futuremark i GALAXY organizuju GALAXY Ice Storm overklok takmičenje
Hardver

Futuremark i GALAXY organizuju GALAXY Ice Storm overklok takmičenje

futuremark galaxy

Futuremark i GALAXY organizuju GALAXY Ice Storm, prvo oficijalno overklok takmičenje koje koristi novi 3DMark. U sledeće četiri nedelje ovreklokeri iz celog sveta će moći da osvoje više od 16000$ u nagradama postavljajući najbolje rezultate u novom 3DMark-u Ice Storm, Cloud Gate i Fire Strike testovima.

Takmičenje je otvoreno za sve korisnike koji poseduju GALAXY ili KFA2 grafičku kartu, a za više detalja, kako da učestvujete na takmičenju pogledajte sajt takmičenja.

Takmičari sa najvećim rezultatom u svakoj kategoriji na kraju takmičenja, osvajaju ograničenu ediciju 3DMark Fire Strike monster statue. Pobednici će takođe biti nagrađeni sa po 3000$, plus bonus od 2000$, ako njihov rezultat bude novi oficijalni 3DMark svetski rekord na kraju takmičenja.

 

 

3DMark Ice Storm kategorija

 

3DMark Ice Storm

 

3000$ nagrada za najbolji 3DMark Ice storm rezultat, uz ograničenje na jedna CPU i jedan GPU koji može biti GTX 680 i slabiji. Takođe tu je i 2000$ ako je pobednički rezultat novi 3DMark Ice Storm „single GPU“ svetski rekord u Futuremark overklok „Hall of Fame“, na kraju takmičenja.

 

3DMark Cloud Gate kategorija

 

3DMark Cloud Gate

 

3000$ nagrada za najbolji 3DMark Cloud Gate rezultat, uz ograničenje na jedna CPU i jedan GPU koji može biti GTX 680 i slabiji. Takođe tu je i 2000$ ako je pobednički rezultat novi 3DMark Cloud Gate „single GPU“ svetski rekord u Futuremark overklok „Hall of Fame“, na kraju takmičenja.

 

3DMark Fire Strike kategorija

 

3DMark Fire Strike

 

3000$ nagrada za najbolji 3DMark Fire Strike rezultat. Ovde nema ograničenja u vidu broja CPU i GPU-ova, dok je dozvoljeno i korišćenje Galaxy GeForce GTX TITAN. Takođe tu je i 2000$ ako je pobednički rezultat novi 3DMark Fire Strike svetski rekord u Futuremark overklok „Hall of Fame“, na kraju takmičenja.

 

Nahsrećniji pobednici (Lucky Draw)

 

GALAXY GTX650 TI

 

Dvanaest najsrećnijih ljudi biće nasumično izvučeno od svih rezultata iz svih kategorija zajedno i osvajaju GALAXY GeForce GTX 650 Ti GC grafičku kartu.

Jedan sretni dobitnik će osvojiti ograničenu ediciju 3DMark Fire Strike monster statue.

Za detaljnije informacije posetite sajt takmičenja.

 

Izvor: Futuremark

Komentarišite na forumu