| Vesti | Hardver | Thermaltake na COMPUTEX 2018
Hardver

Thermaltake na COMPUTEX 2018

Thermaltake COMPUTEX

Kompanija Thermaltake je u svom zvaničnom saopštenju navela da će predstaviti svoje najnovije TT Premium, LUXA2, kao TT eSPORTS tehnologije na ovogodišnjem COMPUTEX sajmu u Taipeiju, od 5. do 9. juna.

Ove godine, iz kompanije poručuju, fokus je stavljen na najnovije trendove iz AI i Sync tehnologije. Posetioci će biti u prilici da demonstriraju TT RGB PLUS ekosistem, kao i TT AI Voice Control, uz podršku za Android i iOS mobilne uređaje, kao i Amazon Alexa pametni zvučnik.

Slogan ove prezentacije na COMPUTEX – SyncALL, Say „Hello TT“, naglašava da će sva Thermaltake RGB tehnologija moći da se sinhornizuje i kontroliše glasom uz „Hello TT“ komandu.

Takođe, kako je blizu 20 godina postojanja, Thermaltake će lansirati nova Level 20 i Level 20 GT Full Tower kućišta.

Ostali proizvodi koji se očekuju na sajmu su Riing Trio 12 RGB Radiator Fan TT Premium Edition, Pacific CL, kao i Pacific M Radiator seriju za tečno hlađenje, Toughpower GX1 Gold seriju napajanja, Toughpower Grand RGB Gold Sync seriju napajanja, kao i još mnogo toga.

Kada se priča o gejming opremi, TT Premium X1 RGB Cherry MX gejming tastatura, Tt eSPORTS NEMESIS Switch RGB gejming miš, Tt eSPORTS Iris optički RGB gejming miš, SHOCK PRO RGB 7.1 gejming headset, kao i DRACONEM RGB Touch ID gejming podloga za miš su samo neki od proizvoda koji će biti izloženi za sve posetioce.

Dvanaest renomiranih modera iz Thermaltake CaseMOD Invitationals-a će takođe biti tu, i prikazaće svoje casemod radove.

 

Thermaltake COMPUTEX 01

 

Izvor: Thermaltake

 

Komentarišite na forumu