| Vesti | Hardver | NZXT predstavio H700i Ninja Edtion
Hardver

NZXT predstavio H700i Ninja Edtion

Ninja

Kompanija NZXT je u saradnji sa popularnim Twitch stream-erom Tyler Blevins-om, bolje poznatim pod nadimkom „Ninja“ došla na ideju za novo mid-tower kućište.

Kao rezultat, dobili smo NZXT H700i Ninja Edition, build-friendly kućište, na kojem se nalazi logotip Ninja-e, kao i lično odabrana kolorna šema.

„Ono što je Ninja uradio za PC gejming, kao i za celokupnu gejming zajednicu je više nego neverovatno i H700i Ninja Edition slavi to“, navodi Johnny Hou, osnivač i CEO NZXT-a.

„NZXT-ova odanost da PC gejming učini jednostavnim za sve, uz ponudu stila i kvaliteta, je meni veoma bitna“, navodi Tyler Blevins, „Ninja“.

„Naše kućište to oslikava, i jedva čekam da vidim sve uzbudljive build-ove koje smo inspirisali.“

H700i Ninja poseduje Ninja dizajn koji krasi poznati artwork, kao i lično odabrana šema boja, panel od kaljenog stakla sa Ninja logotipom, čelična konstrukcija, upravljanje žicama uz intuitivni sistem, mogućnost jednostavnog instaliranja vodenog hlađenja, bilo da je za AIO ili custom loop konfiguracije, a u paketu se dobijaju i dva Ninja tematska stickera.

Sam H700i Ninja Edition nudi iste karakteristike poput regularnog H700i, uz brojne tematske Ninja dodatke, poput logotipa, artwork-a i kolor šema lično odabranih od strane Tyler-a. Upravljanje kablovima je takođe pojednostavljeno kako ne biste gubili vreme tokom podešavanja, uz routing kit sa prethodno instaliranim kanalima i vezicama, na zadnjem delu tray-ja za matične ploče.

 

Ninja 01

 

Desni panel je dizajniran sa prekidačem za brzo otpuštanje kako bi se omogućila brza i jednostavna instalacija novih komponenti i nadogradnji.  Pojednostavljeno je instaliranje za hlađenje vodom: gornji reverzibilni nosač je dizajniran za radijatore do 360mm uz mogućnost za custom loop sisteme. Četiri Aer F ventilatora su uključeni za optimalan unutrašnji protok vazduha.

Kako bi sistem ostajao što čistiji, prednji i PSU ulošci su potpuno filtrirani. Instaliranje storage je brzo uz pomoć tri 2.5″ SSD ležišta pozicioniranih na PSU shroud-u. Takođe su tu i dva 2.5″ čelična tray-ja iza matične ploče i dve 3,5″ drive fioke ispod pokrivača. Ovaj raspored prostora za skladištenje optimizuje protok vazduha i unutrašnji prostor za čist izgled.

Adaptive Noise Reduction koristi senzor buke za merenje i učenje specifičnosti vašeg sistema kako bi se pronašla idealna ravnoteža između brzine ventilatora i hlađenja. Adaptivni algoritam za smanjenje šuma koristi mašinsko učenje kako bi poboljšao svoje rezultate, osiguravajući da su podešavanja ventilatora uviek optimalna, čak i kada menjate svoje sistemske komponente.

Ninja stilizovano H700i kućište je dostupno po ceni od oko 250 dolara.

 

Izvor: NZXT/Lets BLD

 

Komentarišite na forumu